Köşe Yazıları

Balıkesir’de İYİ Parti Kulisleri Hız Kazandı

Balıkesir’de İYİ Parti Kulisleri Hız Kazandı

İSTİFALAR BAŞLADI

Her 5 yılda bir gerçekleştirilen belediye seçimleri 2024 yılında yapılacak. Yapılacak olan yerel seçimlerle birlikte yeni il belediye başkanı, ilçe belediye başkanı, köy ve mahalle muhtarları seçilecek.

👇 Önümüzdeki Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerinde tek başına girme kararı alan İYİ Parti’de belediye başkan aday adayları öne çıkmaya başladı.

👇İSTİFA ETTİLER

Her 5 senede bir yapılan belediye seçimleri son olarak 2019 yılında yapılmıştı. Yeni yerel seçim ise 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak. İYİ Parti’de kulisleri hızı dinmiyor. Üç ilçe başkanı istifa etti. İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Gönen İlçe Başkanın Fedai Coşkun ve Savaştepe İlçe Başkanı Osman Özgür Alaca, yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olmak için istifa etti.

ÇÖMEZ İSTİFA EDECEK Mİ?

Balıkesir’de Büyüķşehir Belediye Başkan adayı olarak milletvekili Turan Çömez’in gösterilmesini bekleniyor. Öte yandan İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük Genel Merkez ne derse bizde onu söyleriz derken ittifak cephesinde yoğun kulisler yaşanıyor! Öte yandan ittifak olmasa da Balıkesir için sürpriz bir gelişme yaşanabilir… Bizi takip edin.

10/10/2010 Dünya Balıkesirliler Günü//

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu