İlçe HaberleriSpor

Balıkesir’de İzciler Doğa İle Buluştu

Balıkesir'de gençlerin doğayla iç içe olmalarını sağlayan ve kişisel gelişimlerine katkı sunan bir kamp etkinliği düzenlendi.

Balıkesir’de İzciler Doğa İle Buluştu

Balikesirde Izciler Doga Ile Bulustu 1
Balıkesir’De İzciler Doğa İle Buluştu

Çocuklar Doğa ile Tanıştı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın önderliğinde gerçekleşen izcilik kampı, gençlerin doğayla iç içe deneyim yaşadığı keyifli bir etkinliğe dönüştü. Konakpınar Mahallesi’nde organize edilen ve 2 gece 3 gün süren izcilik kampı, Yarış Ortaokulu, 100. Yıl Meslek Lisesi, Tatlıpınar Ortaokulu ve Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’ndan gelen izcilerin katılımıyla renklendi. Gençler, doğanın içinde öğrenmenin ve deneyimlemenin tadını çıkardılar.
Balikesirde Izciler Doga Ile Bulustu 2

Gençler İzcilik Prensibini Yaşadı

Kamp süresince, izciler bitkileri tanıma, doğa yürüyüşleri yapma, çeşitli eğlenceli oyunlar oynama ve kişisel becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Doğa ile iç içe geçen bu deneyim, gençlerin hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendilerini geliştirmelerine olanak sağladı. Etkinliğe katılan gençler, izcilik prensiplerini yaşayarak öğrenmenin önemini bir kez daha kavradılar. Doğanın sunduğu olanakları keşfederken, birbirleriyle dayanışma içinde olmanın ve takım ruhunu güçlendirmenin keyfini yaşadılar.

Balikesirde Izciler Doga Ile Bulustu 3

Haber: Bülten

10 İlde Tematik Kış Kampları Düzenlenecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu