Özel HaberlerGündemTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Kediler Bankamatik Düşkünü

Balıkesir’de Kediler Bankamatik Düşkünü

 

Balıkesir’de son günlerde bankamatiklere çıkan ve uykuya dalan kediler dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Cumartesi Necati Bey Eğitim Fakültesi önündeki bankamatiklerin üzerinde duran kedi çevredeki öğrencilerin ilgi kaynağı oldu.

 

 

1 64

ATM’lerden para çekmeye gelenler bu haftasonu kedilerle bir hayli uğraştı. ATM de işlem yapmaya gelen insanların ilgisini çeken kediler parasını çeken kişiler ATM’den uzaklaşınca yine ATM’leri kendilerine mesken etti.

 

2 25

Bankamatiğe para çekmeye geldiğini söyleyen Süleyman Bayrak, Merhaba Gazetesi Muhabiri Muhammed Can Akyürek’e konuştu. Bayrak, “Kedileri çok severim. Bu kedi çok güzel rengi de öyle ve çok sevimli. Onlardan zarar gelmiyor ama onlarda para seviyor sanırım. Buraya yakın oturuyorum ve hep buralarda kediler. Özelliklede sarı kedi biz arkadaşlarla ona isimde koyduk. BanCatmatik diyoruz. Buraya gelen insanların yüzünü güldürüyor” dedi.

 

“Kendisine Sıcak Bir Yer Bulmuş”

Balıkesir’de havaların soğuk olmasıyla birlikte ATM’ler de özellikle kapalı bölümü olan ATM’lerin davetsiz ziyaretçileri kediler. Üniversite öğrencileri ise NEF yakınlarındaki ATM’lerde bu kedileri sık sık görüyor.

Yoldan geçen üniversite öğrencisi Kaan Toklu “Balıkesir’de yaşıyorum ancak okulum şehir dışında buraya tatilde vakit geçirmek için geldim. Arkadaşlarımla bu civarda yürürken kediyi gördük ve dikkatimizi çekti. Yağmurun yağmasından olsa gerek, yerler soğuk gelmiş ve sıcak bir yer bulmuş kendisine. İnsanlar gibi oda kendisine çare arıyor diye düşünüyorum” dedi.

Haber: Muhammed Can Akyürek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu