Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Oda ve Borsa El Ele Verdi

Balıkesir’de Oda ve Borsa El Ele Verdi. “El Verin Ev Yapalım” Seferberliği Başladı. TOBB, 1 Milyar Lira Destekle Konut Seferberliği Başlattı.

Balıkesir’de Oda ve Borsa El Ele Verdi. “El Verin Ev Yapalım” Seferberliği Başladı. Bununla birlikte kampanyaya Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncü oldu. Bununla beraber Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 11 şehirde kalıcı konut kampanyası başladı.

BSO BTB Ve BTO Ayrıntıları Paylaştı

Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası kampanyanın ayrıntıları paylaştı.  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 Nisan 2023 tarihinde TOBB Yönetim Kurulu üyeleri buluştu. Aynı zamanda Türkiye Sektör Meclis başkanları ile buluştu. Bununla birlikte katıldığı toplantıda depremzedeler için hayata geçirilen Konut Seferberliğini anlattı.

TOBB 1 Milyar TL katkı sağlayacak

Birlik ‘El Verin Ev Yapalım’ konut seferberliği ile Deprem Bölgesinde kalıcı konutlar inşa edecek. Özellikle bölgede yaralarının sarılmasına katkı sağlanmasını hedefledi. Hisarcıklıoğlu “Tüm Türkiye’de Odalarımızın, Borsalarımızın, üyelerimizin ve tüm camiamızın dahil olduğu kampanyaya bizler de Balıkesir İli Oda ve Borsaları olarak tam destek veriyoruz ”dedi.

İl Oda ve Borsaları El Ele Verdi

Depremin ilk gününden bu yana İl Oda ve Borsaları olarak, deprem bölgesine tüm gücümüzle destek olduk. Olmaya da devam etmekteyiz. Özellikle  Balıkesir iş dünyası olarak şehirlerimizi tekrar ayağa kaldırmak için El Verin Ev Yapalım kampanyasına  bizlerde destek verelim. Böylece vereceğiniz destekle, depremzedelerin yarınlarına umut olalım Millet olduğumu¬zu gösterelim. Bunun için  Balıkesir iş dünyamızı ve hayırsever vatandaşlarımızı ‘El Verin Ev Yapalım’ kampanyasına katılmaya davet ediyoruz.

Ee

Haber: Muhammed Can Akyürek

Daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu