Gündem

Balıkesir’de Polis Kumar Operasyonu: 3 Organizatör ve 5 Oyuncu Gözaltında

Operasyonda kumar oynatan 3 şahıs ve oynayan 5 şahıs gözaltına alındı

Balıkesir’de Polis Kumar Operasyonu: 3 Organizatör ve 5 Oyuncu Gözaltında

Operasyonda kumar oynatan 3 şahıs ve oynayan 5 şahıs gözaltına alındı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği, yürüttüğü kumar suçlarına yönelik çalışmalar kapsamında Eski Kuyumcular Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede kumar oynandığına dair istihbarat elde etti. Hızlı bir operasyonla harekete geçen polis ekipleri, geçtiğimiz günlerde saat 21.30 sularında söz konusu adrese baskın düzenledi.

Balikesirde Polis Kumar Operasyonu 3 Organizator Ve 5 Oyuncu Gozaltinda

Operasyonda, kahvehanede kumar oynatan ve organize eden üç kişi tespit edildi ve gözaltına alındı. İşletme sahibi Malatya doğumlu M. S. (47), İ. K. (57) ve U. S. Ö. (50) isimli şahıslar, kumar oyunlarını düzenlemekten dolayı adli işlem için emniyete götürüldü.

Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda ayrıca, kumar oynarken suçüstü yakalanan beş kişi de gözaltına alındı. Masanın üzerinde 106 adet iskambil oyun kağıdı bulunurken, şahısların cebinde kumar faaliyetlerinden elde ettikleri değerlendirilen 21 bin 295 TL ve 100 ABD Doları ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem gerçekleştirilirken, kumar oynayan beş kişiye toplamda 32 bin 125 TL para cezası kesildi. Emniyet ekipleri, kumar oynatan işletmeyi 30 gün süreyle mühürleyerek faaliyetten men etti.

Bu operasyon, Balıkesir’de kumar suçlarına karşı sürdürülen etkin mücadelenin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Emniyet birimleri, kumar gibi toplumsal sağlığa ve güvenliğe zarar veren faaliyetlere karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini belirtiyor.

Cankul Kırsal Mahalleleri Yerinde İnceledi

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu