Gündem

Balıkesir’de Pompalı Tüfekli Saldırı: 2 Kişi Ağır Yaralı

2 Kişi Ağır Yaralı, Balıkesir’de Sakarya mahallesinde Ertuğrul Gazi caddesi üzerinde saat 22.30 sularında bir olay meydana geldi. Olayda 2 kişi ağır yaralandı.

Balıkesir’de Pompalı Tüfekli Saldırı: 2 Kişi Ağır Yaralı, Balıkesir’de Sakarya mahallesinde Ertuğrul Gazi caddesi üzerinde saat 22.30 sularında bir olay meydana geldi. Olayda 2 kişi ağır yaralandı.

 

Kız arkadaş meselesi büyüdü!

Olay; 17 yaşlarında Y.D ve E.K isimli şahıslar arasında kız arkadaşına küfür ve hakaret ettiği gerekçesiyle olay yerinde buluşup tartıştılar. Ardından E.K. isimli şahsın araç içerisinde bulunan Y.D., T.K.  Y.K. ve M.A. isimli şahıslara doğru pompalı tüfek ile ateş etmesi sonucu, Y. D. , T. K. ve Y. K. isimli şahıslar yaralandılar.

Olay Yeri İnceleme Ekiplerinden Müdahale

Ayrıca söz konusu araç üzerinde çok sayıda farklı giriş bulunduğu tespit edildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından gerekli incelemeler yapıldı.

 

Silah

Pompalı Tüfekle Ateş Etti

Olay sonrası firar eden Şüpheli E. K., İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipleri tarafından yakalandı. Yapılan araştırmada olayda kullandığı pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheli 08.11.2023 günü çıkarılmış olduğu adli mercilerce kasten öldürmeye teşebsüs ve mala zarar verme suçundan tutuklandı.

Haber: Nursima Akyürek

Son dakika haberlerine göz atmayı unutmayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu