Balıkesir Son Dakika Haberleri

Balıkesir’den Avrupa’ya Büyük Gurur

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü Öğrencileri, Avrupa Şampiyonasında Üstün Başarı Gösterdi!

Balıkesir’den Avrupa’ya Büyük Gurur

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan katılan öğrenciler, “Muay Thai” ve “Tekvando Poomsae” kategorilerinde Avrupa Şampiyonası’nda gösterdikleri performansla Türk bayrağını gururla dalgalandırdı. Avcılar Ortaokulu öğrencisi Deniz Orhan Bazancir, “Muay Thai” branşında Antalya’da düzenlenen müsabakalarda Avrupa birincisi olurken, Edremit Anadolu Lisesi öğrencisi Ecrin Yanıt, “Tekvando Poomsae” branşında Avusturya’da iki farklı kategoride Avrupa üçüncüsü ve birincisi oldu.

Bu başarıları kutlamak adına Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Erkan Alkan, şampiyon öğrenciler Deniz Orhan Bazancir ve Ecrin Yanıt ile bir araya geldi. Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen buluşmada, Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, genç sporcularla başarıları ve sporun hayatlarına etkileri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Müdür Ali Tatlı, genç sporcuların disiplinli çalışmalarının ve sporun sağladığı olumlu etkilerin altını çizerken, her öğrencinin en az bir spor dalında lisanslı spor yapmasını önemsediklerini ve desteklediklerini belirtti. Şampiyon gençleri ve onları yetiştiren aileleri ve öğretmenleri tebrik eden Tatlı, “Balıkesir’i başarılarıyla gururlandıran öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Başarılarına yeni zaferler ekleyeceklerine olan inancımız tam. Sporun gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimine olumlu katkı sağladığına yürekten inanıyoruz.” dedi.

 

Haber Merkezi

Türkiye-ABD İlişkilerinde Yeni Dönem

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu