Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’den Vali Şıldak’a Hüzünlü Veda

Balıkesir’den Vali Şıldak’a Hüzünlü Veda. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ataması Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın Şanlıurfa’ya ataması gerçekleşti. Vali Şıldak için Valilik Bahçesinde uğurlama töreni yapıldı.

 

Vali Sildaktan Balikesire Huzunlu Veda Jpg

 

Balıkesir’den Vali Şıldak’a Hüzünlü Veda. Şıldak, “Bugün itibarıyla Balıkesir’deki görev süremi tamamladım. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’ya doğru şanlı bir yolculuğa çıkıyoruz ”dedi.  Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ve kızı ile birlikte törene katılım gösterdi. Balıkesirlilere veda etti.

“Balıkesir’i unutmayacağım”

Vali Şıldak, Balıkesir’i unutmayacaklarını söyledi. Görev süresi boyunca yaşanan şehir uyumu için teşekkür etti. Şıldak, “Bugün itibarıyla Balıkesir’deki görev süremi tamamladım. Allah’ın izniyle Şanlıurfa’ya doğru şanlı bir yolculuğa çıkıyoruz. ”dedi.

“Balıkesir’le irtibatımı sürdüreceğim”

Şıldak,” Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle burada üç yılı aşkın bir süre dolu dolu bir görev süremiz oldu.” şeklinde konuştu. Ayrıca, güzel bir çalışma ortamı bulduğunu ve son derece vicdan huzuruyla ayrıldığını belirtti. Balıkesir’le irtibatlarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

Vali Sildaktan Balikesire Huzunlu Veda 1 Jpg

 

“Güzel İşlere İmza Attık”

Balıkesir’de güzel işlere imza atmaya çalıştık dedi. Vali, “Güzel işlere birlikte imza attık. Burada bulunan, şu an bizi uğurlamaya gelen bütün kıymetli kurumlarımızın temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarımız, vatandaşlarımız, siyasi partiler herkes bize destek oldu ”dedi.

“Bizim vedamız aynı zamanda yeni bir başlangıç”

Vali Şıldak, Vedalarda hüzün olduğunu belirttiği konuşmasında “bizim vedamız aynı zamanda yeni bir başlangıç” dedi. Ayrıca, Şimdi bir başka coğrafyada, ülkemizin bir başka güzel ve önemli noktasında Şanlıurfa’da, peygamberler şehrinde hizmet etme onurunu yaşamış olacağız. Bu vesileyle haklarınızı helal edin diyorum ”dedi.

“Balıkesir’i Unutmayacağız”

Şıldak ayrıca, “Veda ederken Balıkesir’i, bu Kuvayı Milliye şehrini hiçbir zaman unutmayacağımızı, her zaman kalbimizde özel bir yeri olacağını ifade etmek istiyorum” diye konuştu. Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak konuşmanın ardından kendilerini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı. Düzenlenen törene Valilik personeli, Protokol üyeleri ve Balıkesirli STK’lar katıldı.

 

Haber: Alper Çobanoğlu

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu