Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

BALIKESİR’İN ‘KARESİ’ CAZİBE MERKEZİ

Karesi Belediyesi’nin hizmetlerini değerlendiren vatandaşlar, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın belediyeciliği çok iyi bir şekilde yaptığını söyleyerek ‘’Başkan bu işi biliyor’’ dediler. Vatandaşların değerlendirmeler MERHABA’da…

Yenilenen parkları, temizlik hizmetleri ve alt yapı konusunda buldukları çözümler nezdinde Karesi Belediyesi’nin başarılı işler yaptığını söyleyen vatandaşların Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan da bir istekleri var. ‘’Başkan herşeye çözüm buluyor. Bir de gençlere istihdam yaratılsa’’ diyen Balıkesirliler MERHABA’ya konuştular.

Elif Nur Keser: Ben Albay Tayyar Nuran Oğuz Lisesi’nde okudum. Okulumuz Karesi ilçesindeydi. Belediyenin hizmetlerinden çok memnundum. Zaten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, okullara ve öğrencilere çok önem veriyordu. Okulumuzla ilgili çalışmalar hemen yapılırdı. Bir sorun olduğunda belediye yetkilileri hemen gelirdi. Bence en iyi Karesi Belediyesi çalışıyor.

Mükmiye Doğan: Sakarya Mahallemize çok güzel bir park yapıldı. Orada zaman geçirmek çok keyifli. Bunun için Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Bir de Edremit yolu üzerinde Mirzabey Mahallesi Muhtarlığı bulunan küçük parka da güvenlik kameraları istiyoruz. Çocuklarımızın güvenle oynayabilmeleri için bu da yapılırsa çok seviniriz.

Mine Kayık:Benim küçük bebeğim var. Onu parka götürmek çok keyifli oluyor. Parklarımız çok güzel. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ‘Biz çocukların belediyesiyiz’ diyor. O gerçekten çok doğru. Ben yalnızca Karesi Belediyesi’nden oyun parklarındaki güvenlik kameralarını arttırmalarını istiyorum.

Fezvi Aygör: Ben geçmiş yıllarda yapılan çalışmaları da gördüm. Hiçbir belediye bu kadar özverili değildi. Sokaklar pislikten geçilmezdi. Yollarda çöpler olurdu. Parklar yabani otlarla dolardı. Oyun parklarında kırık oyuncaklarla oynardı çocuklar. Ama artık çok şey değişmiş. Karesi’de oturuyorum. Mahallemde yapılanları gördükçe ‘Verdiğim oy boşa gitmemiş’ diyorum. Her sabah Karesi Belediyesi personeli sokakları pırıl pırıl yapıyor.

Yaşar Tanık: Ben Karesi Belediyesi’nin çalışmalarından memnunum. Ama biraz da gençlere kulak vermelerini istiyorum. Mesela Balıkesir’de hızla genç göçü başladı. Gençler iş bulmak için büyükşehirlere gidiyorlar. Burada istihdam yaratılsa. Belediyeler bu konuya bir el atsalar. Yücel Başkan bunu bile çözer ben inanıyorum.

Ayhan Demiralp: Karesi Belediyesi iyi çalışıyor. Hizmetlere yapılanlara bakılınca en çok Yücel Yılmaz’ın yönetimini seviyoruz. Gençlerimiz için de istihdam yaratılmasını istiyoruz. Balıkesir hızla yaşlanıyor. Gençler hep başka şehirlere gidiyorlar. En azından iş olanakları arttırılırsa daha iyi olur. Karesi Belediyesi’nden gençlere yönelik projeler istiyorum.

Saniye Erman: Bence belediyeler hizmet üretmeli. Vatandaşların ihtiyaçlarını fark etmeli. Bu konuda da en iyi çalışan Karesi. Çünkü çok iyi analiz yapıyorlar. Kültür ve sanat etkinliklerine önem veriyorlar. Gençler için de iş olanakları yaratılsa ve yeni fabrikalar açılsa çok iyi olacak. Belediyeler de istihdam alanı yaratmalı.Merhaba Özel Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu