İlçe Haberleri

Balıkesir’in Tanıtımına Geleneksel Kahvaltı Katkısı

Ankara Balıkesirliler Derneği, her yıl Ocak ayında düzenlediği geleneksel kahvaltı etkinliği ile üyelerini bir araya getirdi.

Balıkesir’in Tanıtımına Geleneksel Kahvaltı Katkısı

Ankara Balıkesirliler Derneği, her yıl Ocak ayında düzenlediği geleneksel kahvaltı etkinliği ile üyelerini bir araya getirdi. Ankara’da Jandarma Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşmaya, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’ın yanı sıra birçok dernek üyesi katıldı. Etkinlikte, Balıkesir’in ünlü höşmerimleri de konuklara ikram edildi.

Kahvaltılı buluşmada ayrıca Ankara’da eğitim gören üniversite öğrencileri de konuk olarak yer aldı. Dernek Başkanı Servet Camgöz, 2024 yılının ilk etkinliğinde yaptığı konuşmada, Pençe-Kilit harekâtında şehit olan Mehmetçiklere rahmet dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Balıkesir'In Tanıtımına Geleneksel Kahvaltı Katkısı

Başkan Camgöz, her yıl düzenledikleri geleneksel kahvaltılarla başkentteki Balıkesirli hemşeriler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Dernek olarak, bu yıl da 30 öğrenciye burs vermeye devam ettiklerini ve Balıkesir’i Ankara’da en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan, derneğin çalışmalarının artarak devam edeceğini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın da etkinlikte memnuniyetlerini dile getirerek, derneğin Balıkesir’in Ankara’daki gözü ve kulağı olduğunu belirtti. Hemşehrileriyle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Sarı ve Akın, derneğin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Balıkesir'In Tanıtımına Geleneksel Kahvaltı Katkısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu