İlçe HaberleriSiyaset

Edremitli Aday: ‘Ölümle tehdit edildim’

Edremit Belediye Başkanlığı için Güzel Parti'den adaylığını açıklayan Aydın Zımba, ölümle tehdit edilerek başkanlık yarışından çekilmeye zorlandığını iddia etti. Yaşanan olaylarla ilgili Zımba, savcılığa başvuruda bulundu.

Edremitli Aday: ‘Ölümle tehdit edildim’

Belediye Baskan Adayi Tehdit Edildi 1

Roman Camiasını Öne Çıkarmak İçin Aday Oldu

Güzel Parti’nin Edremit Belediye Başkan Adayı Aydın Zımba, genel başkanının teklifi üzerine adaylığını açıkladı. Roman camiasını öne çıkarmak ve başarılı işlere imza atmak amacıyla aday olduğunu söyleyen Zımba, bu kararın ardından tehditlere maruz kaldığını söyledi.

Sosyal Medya Üzerinden Tehditlerin Başladığını İddia Etti

Adaylık açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden tehditler almaya başladığını söyleyen Zımba, bu tehditlere karşı ilk etapta sessiz kalmayı tercih ettiğini söyledi. Ancak durumun ciddiyeti artınca, yaşadığı olayları savcılığa taşıdı.

Belediye Baskan Adayi Tehdit Edildi 2

Telefonla Ölüm Tehdidi: “Çileden Çıkmamıza Neden Oldular”

Sosyal medya tehditlerinin ardından, Zımba’nın telefonu üzerinden ölümle tehdit edildiği öne sürüldü. 2 gün önce iki şahıs tarafından gönderilen telegram mesajlarında, Zımba’nın hayatının ve evinin yakılacağı ifade edildi. Ancak Zımba, tehditlere rağmen seçim yarışından çekilmeyeceğini belirtti: “Bu durum bizi daha çok hırslandırdı. Tek başıma da olsa bu adaylık sürecine devam edeceğim.” dedi.

Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Olayın ciddiyetini anlayan Zımba, dün savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu yaşadığı tehditleri resmi makamlara ilettiğini söyledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zımba, “Gerekli mercilere kendilerini açıklasınlar” dedi.

Haber: İHA

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yeni Seçim Şarkısını Paylaştı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu