İlçe HaberleriSpor

Balıkesirli Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor!

Kütahya'da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Judo grup maçları, Balıkesir'den katılan genç sporcuların büyük başarısına sahne oldu. 8 sporcu arasından 6 madalya kazanan gençler, üstün performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekti.

Balıkesirli Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor!

Balikesirli Sporcular Turkiye Sampiyonasina Gidiyor 1
Balıkesirli Sporcular Türkiye Şampiyonasına Gidiyor!

Evlerine Madalyalarıyla Döndüler

Merve Yılmaz, Bedirhan Donat, Tolga Ala, Orhan Sarıkaya, Nidanur Top ve Berra Güngör, Kütahya’daki müsabakalarda gösterdikleri üstün performanslarla adlarından sıkça söz ettirdiler. Merve Yılmaz 40 kg kategorisinde birincilik madalyasını boynuna takarken, Bedirhan Donat 38 kg kategorisinde ikincilik madalyasını kazandı. Tolga Ala 42 kg, Orhan Sarıkaya 50 kg ve Nidanur Top 52 kg kategorilerinde üçüncülük madalyalarını aldılar. Berra Güngör ise kategorisinde üçüncülüğü elde ederek takımın başarısına katkıda bulundu.

Balikesirli Sporcular Turkiye Sampiyonasina Gidiyor 2

Türkiye Şampiyonasına Gidiyorlar

Bu başarının ardından genç sporcular, 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Antrenörleri eşliğinde sıkı bir hazırlık sürecine giren genç judocular, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek rakipleriyle mücadele etmek için heyecanla bekliyorlar.

Balikesirli Sporcular Turkiye Sampiyonasina Gidiyor 3

Haber: Bülten

BAÜN Judo Takımı Türkiye’de Gurur Kaynağı Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu