İlçe HaberleriSiyaset

Başkan Ergin Gençleri Dinledi

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde gençlerle buluştu. Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığına aday olan Ergin, gençlerle gerçekleştirdiği samimi toplantıda projelerini paylaştı.

Başkan Ergin Gençleri Dinledi

Baskan Ergin Gencleri Dinledi 1
Başkan Ergin Gençleri Dinledi

Kırlangıç Yaşam Merkezi’nde Samimi Sohbet

Ayvalık Belediyesi’ne ait Kırlangıç Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, deniz kıyısındaki çimlerde gençlerle sohbet eden Başkan Ergin, gençlerin taleplerini dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Keyifli bir atmosferde geçen toplantıya Başkan Ergin’in zarif eşi Canan Ergin ve kızı Nazan Ergin de katıldı.

Gençlerin Talepleri ve Çözüm Önerileri

Başkan Ergin, gençlerin eğitimleri, iş olanakları, sosyo-kültürel etkinlikler ve sportif faaliyetler için sunduğu talepleri dikkate alarak projelerini açıkladı. Ayvalık’ın geleceğini gençlerle birlikte planlamayı vurgulayan Ergin, gençlerin katılımıyla ilçede çeşitli projeler hayata geçireceklerini belirtti.

Baskan Ergin Gencleri Dinledi 2

Ayvalık’ın Geleceği İçin Projeler

Başkan Ergin’in açıkladığı projeler arasında, gençlere yönelik yeni alanlar oluşturmak, milli yüzücüler yetiştirmek için yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşa etmek, köylerde spor imkanlarını geliştirmek, sanat ve teknoloji köyleri kurmak ve gençlere yönelik sosyal etkinlik alanları oluşturmak yer aldı.

İstihdam Alanlarını Genişletme Çalışmaları

Ergin, gençlere istihdam alanları sağlamak için gastronomi turizm atölyeleri kurmayı ve organize sanayi bölgelerinde iş imkanları yaratmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, üniversite eğitimini tamamlayan gençlerin Ayvalık’a dönmesini teşvik etmek amacıyla çeşitli çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Baskan Ergin Gencleri Dinledi 3

Haber: Bülten

Ayvalıklı Gazilerden Başkan Ergin’e Teşekkür

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu