GündemEğitimÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesirliler Bugün İki Uzman İsmi Misafir Edecek

Balıkesirliler Bugün İki Uzman İsmi Misafir Edecek

 

Eğitimci yazar Burçak Yüce ve Psikolog Sosyolog Yazar Şeyda Betül Kılıç bugün Balıkesir’e geliyor. Uzman isimler 15 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da  Salih Tozan Kültür Merkezi’nde bu uzman isimler vatandaşlar ile bir araya gelecek.

 

765

Yaraları Sarmaya Devam Ediyoruz

Balıkesir Kent Konseyinin de desteklediği süreçte ; birlikte yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Depremzedeler ile birlikte hepimizin yaşadığı ürkütücü deprem psikolojisini ise üzerimizden atmaya çalışıyoruz. Fakat birebir bu acı tecrübeyi yaşayan depremzedeleri anlamak ya da anlamaya çalışmak hepimizin görevi oldu. Afet bölgesinden ayrılan depremzedeler her ne kadar bu psikolojiden uzaklaşmaya başlasa da uzaman yardımı almaları gerekiyor.

 

Uzman Yardımı Şart Oldu

Enkazın altından sağ çıkan depremzedeler büyük bir travma yaşadı. Fakat önemli olan travmadan sağ çıkabilmek oldu.  Bu anlamda da depremzedelerin mutlaka uzmanlardan yardım alması gerekiyor. Diğer yandan deprem bölgesinde yaşanan tüm sıkıntılar bizlere bir konuda bilinçli olmayı zorunlu kılıyor. İçme ve gündelik hayat için büyük bir ihtiyaç olan suyun önemini anladık. Tüm sorunları ve çözümleriyle birlikte bir süreç geçiriyoruz.

“Asrın Felaketinin Sebep ve Sonuçlarıyla Analizi ile Suyun Önemi ve Farkındalığı” ile Eğitimci Yazar Burçak Yüce;

“Travmadan Sağlam Çıkmak” ile de Psikolog Sosyolog Yazar Şeyda Betül Kılıç Balıkesirliler ile bir araya gelecek.

Özel Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu