GündemSpor

Balıkesirspor Kazanmak İstiyor!

Yarın oynanacak olan mücadele öncesinde kırmızı beyazlı ekip, teknik direktör Cem Cambaz yönetiminde hazırlıklarını tamamladı.

Balıkesirspor Kazanmak İstiyor!

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Balıkesirspor, ilk devrenin son deplasmanında Tokat Belediye Plevnespor’a konuk olacak.

Yarın oynanacak olan mücadele öncesinde kırmızı beyazlı ekip, teknik direktör Cem Cambaz yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Atatürk Stadı’nda gerçekleşen taktiksel çalışmada, kötü hava koşullarına rağmen oyuncuların performansı teknik heyeti umutlandırdı. Geçtiğimiz hafta Adana 1954 ile karşılaşan ve alkışlanan bir futbol sergileyen Balıkesirspor, maçtan beraberlikle ayrılmıştı.

Teknik direktör Cem Cambaz, Adana 1954 maçını geride bıraktıklarını ve şimdi tamamen Tokat maçına odaklandıklarını belirtti. Cambaz, takımın iyi bir futbol sergilediğini ancak fırsatları değerlendiremedikleri için galibiyeti kaçırdıklarını ifade etti.

Balıkesirspor Kazanmak İstiyor!

Sakat oyuncularının bulunduğunu ancak bu durumun mazeret olmadığını vurgulayan Cambaz, oyuncuların antrenmanlardaki hırsının umut verici olduğunu söyledi. Tokat maçına odaklanarak iyi bir sonuç almak istediklerini ifade eden Cambaz, “Ligin ilk yarısında iki maçımız kaldı. Tokat ve Bergama maçlarından 6 puan alarak devre arasına moralli girmek istiyoruz. Oyuncularım sahada görevlerini en iyi şekilde yapmaya odaklandı. Bu zorlu deplasmandan üç puanla ayrılarak sevinç yaşamak istiyoruz” dedi.

 

Burak Meriç

Balıkesirspor Takım Kaptanı Aydoğdu Cezalı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu