Balıkesir Son Dakika HaberleriSpor

Balıkesirspor Yönetimi Şehirden Destek Bekliyor

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, Kulübün Geleceği İçin Destek Çağrısında Bulundu.

Balıkesirspor Yönetimi Şehirden Destek Bekliyor

Balıkesirspor Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Ömer, kulübün mali sıkıntılarını aşmasında gösterilen çabaların meyvesini vererek borçsuz bir döneme girdiklerini ancak takımın finansman sıkıntısı nedeniyle destek beklediklerini açıkladı. Nedim Ömer, Balıkesirspor’un kış dönemi ara transferlerini kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiğini, ancak kulübün finansman sıkıntısının devam ettiğini ifade etti.

‘Kulübün Geleceği Adına Destek Çağrısı’

Balıkesirspor’un bugününe ve yarınlarına yönelik destek talebinde bulunan Ömer, şahsi imkanlarını seferber ederek ara transfer döneminde takıma takviyeler yaptığını belirtti. Ömer, şehrin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve değerli bir marka olarak nitelendirdiği Balıkesirspor’a destek çağrısı yaptı. Kırmızı-Beyaz armaya olan sevdası ve geçmişte yaşanan ağır yükünü sırtlarından atan kulübün geleceği adına tüm hemşehrilerden destek beklediğini belirtti.

‘Balıkesirspor İçin Güç Birliği’

Ayrıca destek kampanyası başlattıklarını ve şehirdeki herkesin, büyük ya da küçük, Balıkesirspor’a destek vermesini istedi. Kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği transferlerle takıma katkı sağlayan Ömer, Balıkesirspor’un eski günlerine dönmesi için şehirdeki herkesin sorumluluk alarak destek olmasının önemine vurgu yaptı. Balıkesirspor’un en kısa sürede eski başarılı günlerine döneceğine inandığını dile getirerek şehirdeki destek için teşekkürlerini iletti.

 

 

Burak Meriç

Balıkesir Gençleri Masa Tenisi Arenasında Yarışıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu