GündemSpor

BALKES KAZANMAK İSTİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig’in 8. Haftasında Balıkesirspor, Ankara Aktepe Stadı’nda pazar günü saat 14.00’da Balıkesirspor ile karşılacak.

Ankara Aktepe Stadı’nda yarın saat 14.00’da Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Balıkesirspor hazırlıklarını tamamladı. Yan top ve şut çalışmasıyla antrenmanlarını tamamlayan Kırmızı Beyazlılar,üç puanı almak istiyor.

“SUNİ ÇİM DEZAVANTAJI”

Üç puanı almak istediklerini söyleyen Balıkesirspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, “”Maçın suni çimde oynanacak olması, bizi biraz tedirgin ediyor. ‘Suni çimde maç oynanmaz’ demiyorum ama kendim futbol oynarken de aynı şeyleri yaşadığım için sağlık açısından ve top oynama kalitesini yüzde 30-40 aşağıya çekileceği süreci yaşayacağız. Rakibimiz sahaya alışık ama giden takımların yaşadığı sıkıntıları görüyoruz. Bunun da rakibe büyük bir avantaj sağladığını düşünüyorum. Bu sıkıntıları daha önce dile getirdikten sonra sahasını çime döndüren rakiplerimiz oldu. Bu da hem futbolcuların sağlığı açısından hem de oyunun kalitesi açısında önemli bir şey. Türkiye Futbol Federasyonunun sezon başında bu durumu değerlendirip, sahanın çime döndürülmesi yönünde girişimde bulunmasını beklerdim” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu