Gündemİlçe HaberleriSpor

BALYA’DA SPORA TAM DESTEK

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, spora ve sporcuya verdiği destek ile biliniyor. Her fırsatta Balya Belediyespor’un antrenmanlarını takip eden ve takımla bir araya gelen Başkan Kılıç, yeni sezonda Balya Belediyespor’un başarılı işlere imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Balya Belediyespor’u antrenmanlarda yalnız bırakmayan Başkan Kılıç, geçtiğimiz günlerde yapılan doğa yürüyüşünde de takım üyeleri ve teknik heyetle güzel zaman geçirdi. Balya’da sporun geliştirilmesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Kılıç, Balya Belediyespor Futbol Takımı’nın bölgenin en iyilerinden olduğunu söyledi.

ŞAMPİYONLUK PAROLASI

Şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını söyleyen Balya Belediyespor Kulüp Başkanı Necla Köşger, desteklerinden dolayı Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’a teşekkürlerini sundu. Her zaman spora desteğinin süreceğini belirten Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Balya Belediyespor Kulüp Başkanı Necla Köşger’den şampiyon olacak kadroyu kurmasını sezon sonunda ise şampiyonluk kupasını Balya Belediyespor taraftarına hediye etmesi talimatını verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu