Gündemİlçe Haberleri

Bandırma EMIIT Fuarından Ödülle Dönüyor

Bandırma Belediyesi, nitelikli çalışmaları ve etkili tanıtımıyla bir kez daha ödüllendirildi. Bandırma, EMIIT 2024'te Destinasyonlar dalında etkin bir tanıtım yaparak 27. Yıl Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Bandırma EMIIT Fuarından Ödülle Dönüyor

Bandirma Emiit Fuarindan Odulle Donuyor 1
Bandırma Emiit Fuarından Ödülle Dönüyor

Yoğun İlgi Bandırma Standınıa

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Bandırma standı, ziyaretçilerin dikkatini çekti. “Tarihi İskele” temasıyla öne çıkan stand, Kuş Cenneti Milli Parkı’nın vurgulandığı ve Bandırma’nın lezzetlerini sergilediği bir alan olarak öne çıktı. Kentin özdeşleşen figürleriyle donatılan stant, Bandırma’nın tanıtımında büyük bir rol oynadı.

Başkan Tosun: “Gurur Verici Bir Başarı”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yapılan açıklamada şunları dile getirdi: “Dünya’nın en büyük 5’inci fuarında yer alıyoruz. Bu önemli platformda Onur Ödülü’ne layık görülmek bizi son derece mutlu etti. Bandırma Belediyesi olarak dördüncü ödülümüzü aldık ve daha nice başarılara imza atacağız. Kentimize olan bağlılığımızı dünyaya duyuruyor, Bandırma’yı bir marka değeri haline getiriyoruz. Başarılarımızın tescillenmesi bize gurur veriyor.

Haber: İHA

Havran Uluslararası Fuar’da Boy Gösterdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu