EtkinlikGündemİlçe Haberleri

Bandırma’da 23 Nisan Coşkusu

Renkli Etkinliklerle Karşılandı

Bandırma’da 23 Nisan Coşkusu

Renkli Etkinliklerle Karşılandı

Bandırma ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, çeşitli etkinliklerle coşkuyla gerçekleştirildi. Bandırma Kaymakamlığı tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında öncelikle çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Daha sonra ilçedeki okulların öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerle 23 Nisan coşkusu doruk noktasına ulaştı.

Bandirmada 23 Nisan Coskusu 1

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğ.Gen. Levent Eğren, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kutlamalara, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Bandirmada 23 Nisan Coskusu 2

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programda günün anlam ve önemini içeren konuşmayı Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan gerçekleştirdi. Aslan, 23 Nisan’ın Türk demokrasisinin temellerinin atıldığı önemli bir tarih olduğunu vurgulayarak, milli irade ve egemenlik kavramlarının bu günle özdeşleştiğini belirtti.

Bandirmada 23 Nisan Coskusu 3

Ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler başladı. Özel Bandırma Koleji öğrencisi Azra Gürbıyık’ın şiir okumasıyla başlayan gösteriler, mehter takımı, halk oyunları, ritim dansı, bayrak gösterisi ve müzik performanslarıyla renklendi. Program, jimnastik gösterisiyle sona erdi.

Bandirmada 23 Nisan Coskusu 4

Balıkesir Milletvekili Öztaylan’dan 23 Nisan Kutlaması

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu