EğitimGündemİlçe Haberleri

Bandırma’da Eğitime Dönüşüm: Belgesel Yolda!

Bandırma'nın önde gelen medya ve iletişim kuruluşlarından olan "Proajans Prodüksiyon", Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı (KEV) belgeselinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bandırma’da Eğitime Dönüşüm: Belgesel Yolda!

Bandırma’nın önde gelen medya ve iletişim kuruluşlarından olan “Proajans Prodüksiyon”, Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı (KEV) belgeselinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Proajans Prodüksiyon’un yöneticileri Gökhan Kasapoğlu ve Zeynep Bayraktutan önderliğinde, vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay ile gazeteci-yazar Önder Balıkçı arasında gerçekleştirilen bir söyleşi önemli bir adım olarak kaydediliyor.

Yavuz Demiralay, vakfın 1985 yılında, 84 mütevelli tarafından Bandırma’ya özel bir kolej kurma amacıyla hayata geçirildiğini açıkladı. Şu anda 117 mütevellisinin bulunduğunu belirten Demiralay, belgeselin hazırlanma sebeplerini, vakfın tarihini ve gelecek projelerini detaylı bir şekilde aktardı.

Bandırma'Da Eğitime Dönüşüm: Belgesel Yolda!

Belgesel, Vakfa ait özel kolejin eski müdürleri, öğretmenleri ve kolej mezunlarının ülke genelinde önemli pozisyonlarda bulunan kişilerle gerçekleştirilen röportajları içeriyor. Bu röportajlar, vakfın eğitim alanındaki başarılarını ve mezunlarının topluma katkılarını vurgulamayı amaçlıyor.

Haber: Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu