İlçe Haberleri

Bandırma’da Rüzgar Dış Cepheyi Uçurdu!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen şiddetli rüzgar, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin dış kaplamasını uçurdu.

Bandırma’da Rüzgar Dış Cepheyi Uçurdu!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde meydana gelen şiddetli rüzgar, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin dış kaplamasını uçurdu. Akşam saatlerinde zaman zaman saatteki hızı 60 kilometreyi aşan rüzgarın etkisiyle hastane binasının dış kaplaması yerinden çıkarak düştü. Düşen kaplama sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, hastane yönetimi hemen önlem alarak duruma müdahale etti.

Olayın ardından yapılan açıklamada, rüzgarın etkisiyle uçan dış kaplamanın düşme anında kimsenin bulunmamasının büyük bir felaketi önlediği vurgulandı. Hastane yönetimi, güvenlik tedbirlerini arttırarak benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı.

Aynı gün Bandırma’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış ve fırtınanın günlük hayatı olumsuz etkilediği bildirildi. Kent merkezindeki bazı rögarların taşması nedeniyle sürücüler, araç trafiğin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi’nde zor anlar yaşadı. Yağışın etkisiyle güçlenen fırtına, hazırlıksız yakalananları sırılsıklam etkiledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu