İlçe HaberleriSpor

Bandırmalı Sporcu Türkiye’yi Temsil Edecek

Bandırma'nın yetiştirdiği genç sporculardan Zeynep Ay, Modern Pentatlon Türkiye Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Bandırmalı Sporcu Türkiye’yi Temsil Edecek

Bandirmali Sporcu Turkiyeyi Temsil Edecek 1

172 Sporcunun Arasından Sıyrıldı

Ankara’da düzenlenen şampiyonada 172 sporcu arasından sıyrılan Ay, U15 kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak milli takıma seçilme hakkı kazandı. Bandırma’nın 16 genç erkek ve kadın sporcuyla temsil edildiği Modern Pentatlon Türkiye Şampiyonası’nda genç sporcuların sergilediği performans takdir topladı. Zeynep Ay’ın bu önemli başarısında Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ile antrenörler Mehmet Yıldırım, Uğur Baş ve Öznur Yıldırım destek verdi.

Bandirmali Sporcu Turkiyeyi Temsil Edecek 2

“Gelecekteki yarışlarda başarılar dileriz”

Ayrıca, 16-22 Nisan tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Dünya Modern Pentatlon yarışlarında İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ve Milli Antrenör Mehmet Yıldırım, koordinatörlük görevini üstlendi. İlçe Spor Müdürü Elüstü, “Genç sporcu Zeynep Ay ve diğer sporcularımıza gelecekteki yarışlarda başarılar dileriz” ifadeleriyle genç sporcuların gelecekteki başarılarına olan inancını dile getirdi.

Bandirmali Sporcu Turkiyeyi Temsil Edecek 3

Haber: İHA

Ayvalıklı Atlet Dünyanın En İyileri İle Yarışa Çıkıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu