Etkinlikİlçe Haberleri

Bandırmalılar Mavi Gri ile Buluştu!

Bandırma AK Parti Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Gençlik Festivali kapsamında unutulmaz bir etkinliğe imza attı.

Bandırmalılar Mavi Gri ile Buluştu!

Bandirmalilar Mavi Gri Ile Bulustu 1

Gençlik Festivaline İlgi Büyüktü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan iş birliğinde gerçekleştirilen Gençlik Festivali, Bandırma’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Sevilen müzik grubu Mavi Gri, özel performanslarıyla Bandırmalılar için unutulmaz anlar yaşattı. Festival öncesinde sahneye çıkan Rapçi Caner Şahin ise gençlerin enerjisini zirveye taşıdı.

Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Gençlere Seslendi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’da gençlere seslenerek, etkinlikteki coşkudan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Öztaylan, Bandırma’nın geleceği için gençlerle birlikte olacaklarını vurgulayarak, destek çağrısında bulundu.

Aday Öztaylan’dan Festival Vaadi

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan ise gençleri selamlayarak, Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda daha etkileyici festivaller düzenleyeceklerini vadetti. Öztaylan, “Bandırma Sahili’ni İzmir Kordonu gibi yapacağız. Sizlere daha değerli festivaller sunmak en büyük hedefimiz. Hepinize keyifli anlar dilerim.” sözleriyle gençlere hitap etti ve Mavi Gri grubu üyelerine teşekkür etti.

Haber: Bülten

İstanbul Devlet Operası Bugün Balıkesir’de

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu