İlçe HaberleriSpor

Bandırmaspor – Giresunspor Maç Yorumları

Bandırmaspor ile Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında karşı karşıya geldi. Bandırmaspor, sahasındaki mücadeleyi 6-0'lık net bir galibiyetle tamamladı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Bandırmaspor – Giresunspor Maç Yorumları

Bandirmaspor Giresunspor Mac Yorumlari 1
Bandırmaspor – Giresunspor Maç Yorumları

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller’in Açıklamaları:

Güller, genç bir kadro ile sahada olduklarını belirterek, mağlubiyetin üzüntü verici olduğunu ifade etti. Güller, “İçinde bulunduğumuz durumu biliyorsunuz. Bugün eksik ve U17 ve U19 ağırlıklı bir kadroyla buraya geldik ve oyuncularımıza tecrübe kazandırmaya çalışıyoruz. Oyuna baktığımızda özellikle ilk gole kadar olan bölüm ve ikinci yarının bölümlerinde mücadele etmeye çalıştık. Ancak oyuncularımızın tecrübesizlikleri nedeniyle kişisel hatalar yaptık. Bu hatalar maalesef tecrübeli rakip tarafından golle cezalandırıldı. Üzgünüz, ancak hedeflerimiz doğrultusunda oyuncularımızın gelişimine devam edeceğiz. Bandırmaspor’u tebrik ediyorum” dedi.

Bandirmaspor Giresunspor Mac Yorumlari

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu’nun Açıklamaları:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurguladı. Eroğlu, “Maçın özellikle ilk yarısında ön alan baskımız hücum organizasyonlarını sonuçlandırmada çok iyiydi. İkinci yarıda tempomuz düştü ama yine de skordan memnunuz. Geçtiğimiz iki haftada kaybettiğimiz 5 puan var. Hakemlerimizin daha dikkatli olması gerekiyor. Geri kalan maçların hepsine kazanmak için çıkacağız. Sezon sonunda hedeflediğimiz Süper Lig’de olmak istiyoruz. Giresunspor’a da kalan maçlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Bülten

Balıkesir’in Gelecek Vadeden Atletleri Fırtına Gibi Esti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu