İlçe HaberleriSpor

Balıkesir’in Gelecek Vadeden Atletleri Fırtına Gibi Esti

Balıkesir'in genç atletleri, Bursa'da düzenlenen Turkcell Türkiye U14 Salon Atletizm Şampiyonası'nda gösterdikleri performansla büyük bir başarı elde etti.

Balıkesir’in Gelecek Vadeden Atletleri Fırtına Gibi Esti

Balıkesir’in genç atletleri, Bursa’da düzenlenen Turkcell Türkiye U14 Salon Atletizm Şampiyonası’nda gösterdikleri performansla büyük bir başarı elde etti. Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcuları, toplamda 3 Türkiye birinciliği, 2 Türkiye ikinciliği ve 4 Türkiye üçüncülüğü derecesine ulaştı.

27-28 Ocak 2024 tarihlerinde Bursa’da gerçekleşen şampiyonada 1911 sporcunun mücadele ettiği zorlu yarışlarda Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği organizasyonda büyük bir başarı elde etti. Erdekli sporcuların kazandığı dereceler şu şekildedir:

  • Yağmur Güner: Yüksek Atlama dalında Türkiye Birincisi, 4X200 Metre Bayrak Yarışmasında Türkiye Üçüncüsü, 60 Metre Engelli Koşuda Türkiye Dördüncüsü.
  • Aras Gürer: 4X200 Metre Bayrak Yarışmasında Türkiye Birincisi, 200 Metrede Türkiye İkincisi, 60 Metrede Türkiye Üçüncüsü.
  • Sudenaz Ültenir: 200 Metrede Türkiye Beşincisi, 4X200 Metre Bayrak Yarışmasında Türkiye Üçüncüsü.
  • Esma İbrikçi: 4X200 Metre Bayrak Yarışmasında Türkiye Üçüncüsü.
  • Yusuf Rüzgar Aydın: 4X200 Metre Bayrak Yarışmasında Türkiye Birincisi.
  • İbrahim Yağız Kaya: 4X200 Metre Bayrak Yarışmasında Türkiye İkincisi.

Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, sporcularının haftanın en az altı günü yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve bu emeklerin karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Başkan Gülhan, Erdek’e yaşattıkları ilkleri ve başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

 

 

Haber: Bülten

Bordo BK Deplasmanda Zorlu Mücadele Verdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu