GündemEğitimİlçe Haberleri

BANÜ Kadrosu Yeni Dönem İçin Biraraya Geldi

BANÜ Kadrosu Yeni Dönem İçin Biraraya Geldi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında gerçekleşti.

KATILIMCILARI BİLGİLENDİRDİ

Kovid-19 salgını nedeniyle toplantı çevrimiçi olarak gerçekleşti. Toplantıya Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) akademik ve idari yönetimi, akademisyenler katılım gösterdi.

Düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin akademik başarısı, personel ve öğrenci sayıları, yeni açılan ve açılması planlanan bölüm ve programlarla ilgili bilgi verdi.

NİTELİKLİ YAYINLARA DİKKAT ÇEKTİ

Özdemir ayrıca uluslararasılaşma çalışmaları, akademik yayınlar, uygulama ve araştırma merkezleri, yerleşkeler, devam eden inşaatlar, kütüphane, sağlık, kültür, sanat ve spor alanlarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Üniversitenin, stratejik planları doğrultusunda hedeflerine ulaşması, daha iyi yerlere gelmesi ve bunun için yapılması gerekenleri dile getiren Rektör Özdemir, özellikle nitelikli yayınlar yapılması hususunun altını çizdi. Özdemir, akademisyenlere büyük görevler düştüğünü belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu