Gündemİlçe Haberleri

BANÜ Öğrencilerine İlkyardım Eğitimi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde (BANÜ) 911 Arama, Kurtarma ve Dağcılık Topluluğu tarafından düzenlenen "İlk Yardım ve Afet Farkındalık Eğitimi" büyük ilgi gördü. Eğitim, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

BANÜ Öğrencilerine İlkyardım Eğitimi

Banu Ogrencilerine Ilkyardim Egitimi 2
Banü Öğrencilerine İlkyardım Eğitimi

Arama, Kurtarma ve Dağcılık Alanında Değerli Bilgiler Paylaşıldı

911 Arama Kurtarma Derneği ve Dağcılık Kulübü’nün iş birliğiyle düzenlenen eğitimde, katılımcılara arama, kurtarma ve dağcılık alanlarında önemli bilgiler aktarıldı. Eğitimde özellikle ilk yardım konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar vurgulanarak, öğrencilere bu alandaki temel beceriler kazandırıldı.

Banu Ogrencilerine Ilkyardim Egitimi 3

Eğitim Programına Büyük Katılım

Eğitime, 911 Arama Kurtarma Derneği ve Dağcılık Kulübü Başkanı Mustafa Gürsoy’un da katılımıyla Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, alanında uzman isimlerden gelen bilgilerle donanarak, afet durumlarında nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda kapsamlı bir perspektif kazandı.

Banu Ogrencilerine Ilkyardim Egitimi 4

Sertifika Töreni ile Katılımcılara Başarıları Onaylandı

Eğitim programının sonunda düzenlenen sertifika töreni ile katılımcılara başarıları onaylandı. Katılımcılara verilen sertifikalar, 911 Arama Kurtarma Derneği ve Dağcılık Kulübü’nün düzenlediği bu özel eğitimi başarıyla tamamladıklarını gösteriyor.

Haber Merkezi

Bigadiçli Öğretmenlere İlk Yardım Eğitimi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu