EkonomiGündem

Banvit’in Ramazan Ayına Özel Kazandıran Qumpara Kampanyası Başlıyor

Banvit’in seçili ürünlerinde tek seferde 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Qumpara Uygulaması’ndan 130 TL’lik puan kazanacak

Banvit’in Ramazan Ayına Özel Kazandıran Qumpara Kampanyası Başlıyor

Banvit’in seçili ürünlerinde tek seferde 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Qumpara Uygulaması’ndan 130 TL’lik puan kazanacak

Türkiye’nin beyaz et kategorisinde önde gelen markası Banvit, Ramazan ayına özel bir kampanya ile müşterilerine kazançlı bir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Banvit’in seçili ürünlerinde geçerli olacak bu özel kampanya, Qumpara Uygulaması iş birliği ile gerçekleşecek.

Kampanya kapsamında, 10 Mart ile 9 Nisan tarihleri arasında tek seferde 400 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, Qumpara Uygulaması üzerinden tam 130 TL değerinde puan kazanacaklar. Bu kazanılan QumPuanlar, istenilen hediye çekine dönüştürülebilecek veya nakit olarak kullanılabilecek.

Banvitin Ramazan Ayina Ozel Kazandiran Qumpara Kampanyasi Basliyor 1

Ramazan ayına özel olarak tasarlanan bu kampanya, Banvit’in çeşitli ürünlerinde geçerli olacak. Kampanyaya katılmak isteyenlerin tek yapması gereken, Qumpara mobil uygulamasını indirerek alışveriş fişlerini uygulama üzerinden yüklemek olacak.

Kampanya, Banvit’in Ramazan ayına özel yeni ürünü iftarlık bütün iri piliç, hazır ürün ve şarküteri ürünlerinde Türkiye genelindeki tüm satış kanalları ve online alışveriş siteleri üzerinden tek seferde 400 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Banvit, Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olarak müşterilerine kaliteli ürünleri ve avantajlı kampanyaları sunmaya devam ediyor. Qumpara iş birliğiyle gerçekleştirilecek bu kampanya, Ramazan ayında alışveriş yapacak olan tüketicilere ekstra bir motivasyon sağlayacak gibi görünüyor.

Katılımcılar için detaylı bilgilere ve kampanya şartlarına ulaşmak için Banvit’in resmi web sitesini veya Qumpara Uygulaması’nı ziyaret edebilirsiniz. Bu Ramazan’da hem sofralarınızı zenginleştirin hem de kazançlı alışverişin tadını çıkarın!

Kümes hayvancılığı üretim miktarı açıklandı

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu