Gündem

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Sürecek?

Maneviyatın yükseldiği Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, vatandaşlar Ramazan Bayramı tatili için heyecanla beklemeye başladı. Resmi tatil kapsamında olan Ramazan Bayramı'nın başlangıç tarihi ve tatil süresi merak konusu oldu. İşte, beklenen tatilin detayları:

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Sürecek?

Ramazan Bayrami Tatili Kac Gun Surecek 1
Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Sürecek?

10 Nisan’da Bayram Tatili Başlayacak

Ramazan ayı 11 Mart günü başladı. Bayram tatili 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak, 12 Nisan Cuma günü sona erecek. Tatil planlarını yapmak isteyen vatandaşlar için 2024 bayram tatili takvimi önemli bir referans olacak. İşte, tatilin detayları:

  • Bayram Başlangıcı: 10 Nisan 2024 Çarşamba
  • Bayram Bitişi: 12 Nisan 2024 Cuma

Tatil 9 Gün Olacak

Ramazan Bayramı dolayısıyla 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma tatil olacak. Ayrıca, hafta sonuna denk gelen sonraki günler olan 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatil günleri olarak ilan edilecek. Özellikle, bayram arifesi olan 8 Nisan Pazartesi ve yarım gün mesainin olduğu arife günü için idari izin uygulaması durumunda, birçok çalışan bayram tatilinde 6 Nisan Cumartesi gününden başlayarak 14 Nisan Pazar gününe kadar olan 9 günlük bir tatil fırsatı yakalayabilecekler.

Haber: Bülten

Geldi Geçiyor Ramazan

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu