GündemGörüntülü HaberlerSiyasetTürkiye Gündemi

Başaran: “Akmayan Nehre Köprü Vaat Edenlerden Değiliz”

“Akmayan Nehre Köprü Vaat Edenlerden Değiliz”

 

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran AK Parti’yi; politikadan ziyade, siyaset yapmayı, siyaseti de insanlara hizmet aracı olarak gördüğünü söyledi. Başkan Ekrem Başaran, “Akmayan nehre köprü vaat eden insanlara politikacı deniyor. Köprüyü yapanlara ve yaptıranlara da siyasetçi deniyor. ”diyerek AK Parti’de duayen bir ismin bu sözü hep vurguladığını hatırlattı.

Akmayan nehre köprü vaat edenlerden değiliz diyerek MERHABA’ya özel açıklama yapan Başkan Başaran, “AK Parti yaklaşık 20 yıldır memleketimize hizmet noktasında durdu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, memleketimizin fiziki şartlarını iyileştirmek ve insani değerler noktasında kazanım arttırma gayret içinde olundu. ”dedi.

SİYASETTE HALİS NİYET VE HAKTAN YANA DURUŞ

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Biz siyaseti  “Yerelde Balıkesir olarak, kurucu il ve ilçe başkanlarımız, teşkilat üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız ile yapıyoruz. Onlarda üzerlerine düşen vazifeleri en ideal şekilde yapmaya çalışıyor. Hepimiz insanız ve insan olarak eksikliklerimiz, kusurlarımız olabilir. Burada önemli olan niyetimiz ve o niyet halis, hak ve haktan yana. Gayemiz, milletimize hak ettiği değeri vermek. Muasır medeniyet seviyesindeki şartların en iyisini insanımıza yaşatmak istiyoruz. Biz bunun için siyaset yapıyoruz” dedi.

Geleceğimiz olan çocuklarımızın ülkemizde hür, başı dik ve alnı açık şekilde yaşamasını istiyoruz. Gençlerimizin hiç kimseden emir talimat almadan, geleceğini ülkede görerek, çalışarak,  halkına hizmet etmesini ve bunu bir ideal, hedef olarak seçmesini istiyoruz. Gençleri x,y,z diye ifade ediyorlar. Ben bunların hiçbirine katılmıyorum. Gençler bizim gençlerimiz.

GELECEĞİ ÜLKEMİZDE GÖRMEKLE FARKLI ÜLKEDE GÖRMEK ARASINDAKİ FARK

Ülkemizin insanları ile bir aradayız. Birlik ve beraberliğimizi bu ülke içinde görmek istiyoruz. İnsanların çok politize olup, partiler üzerinden veryansın etmesini doğru bulmuyorum. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Bu ülkenin değerlerini tükettiğimize göre sorumluluklarımız aynı. Ülke birliği için hepimiz gayret etmeliyiz. Geleceğimizi Amerika, Almanya’da görüyorsak tabi ki durum farklı olur. Geleceğimizi bu ülkede ve yaşadığımız şehirde görüyorsak siyaseti bir hizmet aracı olarak görmeli. Bu ülkenin partileri de buna yardımcı olma konusunda vasıta olur.

 

Dsc 0023 1

 

“MUHALEFET PARTİLERİNİN ÜZERLERİNDEKİ ELBİSE SIRITIYOR”

Ak Parti İl Başkanı Dr.Ekrem Başaran “Siyaset gücünü haktan alırsa hizmet ettiği yerde hak oluyor. Siyaset gücünü farklı ülke ve liderlerden alıyorsa onların çıkarlarına hizmet eder ki ülke içi siyasette emir aldıkları yerin menfaatine söylem içinde olurlar” şeklinde konuştu. Başaran,” Ülke olarak Milli ve yerli olma noktasında duruyor ve bu konuda ciddi bir ilerleme aşamasındayız diyorum. Bizi eleştirenlere baktığımızda, kendilerinin millilikten uzak olduğunu görüyoruz. Millilik üzerlerinde sırıtıyor. Muhalefet partilerine baktığınızda yerlilikleri, millilikleri, kendi içerisinde ortaya koydukları halkçılık, devletçilik tanımları  var. Bu vatanda hizmet noktasında ortaya koyduklarıyla, üzerlerinde ki elbise sırıyor.”

“MUHALEFET PARTİLERİNİN BİR İŞİDE DOĞRU OLSA”

Birini bulup tarımla ilgili konuşturuyorlar. Bir hafta içinde aynı vatandaş çıkıp “Bunlar bana şunları vaat etti ama yapmadılar” diyor. “Ben o gün onları söyledim ama bunlar gerçek değil. Bana vaat edilenler yerine gelmedi” .diyor. Başörtülü birini bulup rozet takıyorlar. Başörtülü kişi diyor ki; “rozet takılacağından haberim yoktu. Beni çıkarlarına alet ettiler” Bir işleri de doğru olsa, yalan diye patlamasaya diyen İl Başkanı Başaran, “bir işiniz, yöneticiniz, ahlaksızlıkla gündem olmasa, meclis üyeniz, başkan yardımcınız rüşvetten ceza almasaya” şeklinde konuştu. Başkan Başaran, “İlginçtir ki bunlar hep belli partilerden çıkıyor” ifadelerine yer verdi.

“SEÇİMLER ÖNEMLİ, AK PARTİNİN ÇÖZECEĞİ SEBEPLER VAR”

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Türkiye açısından 2023 seçimleri çok önemli. Bugün herşey ekonomi üzerinden görülmeye çalışılıyor.20 yıllık süreçte eleştirecek ciddi bir şey bulamadılar. Bugün baktığımızda Pandemi ve Rusya Ukrayna krizi sonrası tüm ülkeler ekonomik sıkıntıda. Bizim ülkemizde de bazı sıkıntılar elbette oldu. Cebimizdeki paranın alın gücü düştü. Hayat zorlaştı evet ancak sebep AK Parti değil. AK Parti’nin çözeceği bir sebeptir.” dedi.

“MUHALEFET ,İP’TEKİ CAMBAZA BAKIP MALI GÖTÜRENLER”

Ekonomiyle ilgili gelişmeleri kimse üzerimize sıvamaya çalışmasın diyen Başkan Başaran, markette satılan bir kilo yağ meselesi değildir bu mesele. Muhalefet, ipteki cambaza bakıp, baktırıp aşağıdan kendileri malı götürenler.28 Şubat’ta; generaller vasıtası ile, irtica, din elden gidiyor diyerek, memleketin bankalardan 250 milyar dolarını iç eden taife. Bugün bu taife, ekonomi battı, batıyor deyip ülkeyi belli mihrakların eline teslim etmek üzere taşeronluk hazırlığında. Türkiye’nin üzerine o gün kimler oynadıysa bugünde ipteki cambaza baktırma amacındalar”

DIŞ MİHRAKLARIN MAŞALARI GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTEMİYOR

İnsanlarımız uyanık olsun diyen Ekrem Başaran, “Bugün birtakım sıkıntılar olabilir ancak yarın refah ve özgürlük içinde olmalıyız. İpleri başkasının elinde olan, gücünü başka ülkelerden alanlara ülke teslim edilirse ekonomik sıkıntıları o zaman görürüz, yaşarız. Geçmişte zulmü gördük. Fotoğrafa bakıp büyük fotoğrafı görmek gerek. Bugün Türkiye pekçok mazlumun umudu olan Türkiye ve 2023 hedeflerine ulaşan bir ülke olacağız. Güç odakları bunları istemiyor.2023’te gerçek hedeflere ulaşılacağını ve bunun ayak seslerini duydukların için rahatsız ve dış mihraklar bu olsun istenmiyor” dedi. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu