GündemEkonomiTürkiye Gündemi

BASİAD Vizyon Gecesinde 30 Yeni Üyesinin Katılımı İle Güçlendi

BASİAD Vizyon Gecesinde 30 Yeni Üyesinin Katılımı İle Güçlendi

TÜRKONFED Başkanının Katılımı ile BASİAD’ın Yeni Üyeleri Üyelik Plaketlerini aldı.

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği; TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan’ın katılımı ile gerçekleştirdiği Vizyon Gecesinde; ayrıca 30 yeni üyesine üyelik plaketlerini verdi.

Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 17 Aralık 2021 tarihinde yeni üyelerine üyelik plaketlerini vermek üzere bir organizasyon gerçekleştirdi. Organizasyona TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GÜNMARSİFED Başkanı Abdullah Bekki, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, Dernek Başkanları, Kamu Kurumlarının Yöneticileri ve ayrıca çok sayıda BASİAD Üyesi katılım sağladı.

Yapılan tören ile;

Onur KAYMAZ

BEKSAN Çivi Tel A.Ş.

NAMSAN Metal Medikal Sanayi A.Ş.

Emel AKBAL

Güliz GÜLTEKİN

Uğur ERKAN

ALKAR Alüminyum A.Ş.

Kerim Baran ÖZGÜLÜK

KARAHALLILAR A.Ş.

Ümmet ŞENGÜL

Orçun ERDEM

Çiğdem ÇELİK

ÇELMAK Tarım Makinaları LTD. ŞTİ.

Özgür KANDEMİR

Ersan YILDIZ

Mehmet Semih ERMUTLU

İsmail GÜLER

Sinem TURAN

KEMAL BAŞARAN Endüstri A.Ş.

Ufuk ATİKLER

Hüseyin ALTUĞ

Nilgün YAĞCI ÖZDEMİR

Mehmet ALİ ÖZER

ANAR METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Barış DURMAZ

ALTINTAŞ Kardeşler SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Erol DEMİR

Ergün ÖZKAN

Süleyman Fırat HACİİSAOĞLU

Evren KÖYBAŞI    BASİAD üyelik plaketlerini aldılar.

Toplantıda konuşma yapan BASİAD Başkanı Ümit Baysal :”Sivil Toplum Kuruluşları gönüllü olarak kurulan ve ayrıca gönüllülerin gönülden katkıları ile kuruluş gerekçeleri doğrultusunda fayda yaratmak için faaliyette bulunurlar. Tamamen bir gönüllülük esası söz konusudur. Şahsi beklenti ayrıca yoktur. Tabiri caiz ise bir tür sosyal zekattır. Faydayı elde ettiğimiz toplum ve çevreye sağlanan fayda karşılığında geri ödeme arzusu üzerine ayrıca kurgulanmaktadır.

Bu sebeplerden dolayı biz BASİAD gönüllüleri olarak sivil toplum çalışmalarına çok büyük değer vermekteyiz. Sivil topluma olan ihtiyaç her geçen gün güçlenerek artmaktadır. Sivil toplumun da topluma sağladığı ortak fayda ve ayrıca değer her geçen gün artarak çoğalacaktır.

Hiç kuşku yok ki ilimiz Balıkesir’de değer yaratan, ortak fayda üreten meslek örgütü niteliğindeki sivil toplum kuruluşlarının en önemlilerinden biri ayrıca BASİAD’tır. Bu sebeple bizler BASİAD üyeliğine büyük değer veriyoruz.

Balıkesir ekonomisine, istihdamına, ihracatına, kalite ve inovasyon yolculuğuna, performans artışına, dijital dönüşüm ve ayrıca yenilik çalışmalarına büyük katkı veren; ayrıca Balıkesir’in çok kıymetli 30 müteşebbisi BASİAD ailesine katılıyor.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu