GündemEkonomi

BASİAD’TAN EĞİTİME FARKLI YAKLAŞIM

Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) Balıkesir’de üyelerinin aileleri ile birlikte katıldıkları bir eğitim seminerini ve kahvaltı organizasyonunu birlikte gerçekleştirdi

İşletmelerin çalışanlarına yönelik eğitimleri bir seri halinde devam ettiren BASİAD üyelerine ve ailelerine yönelik bir seminer gerçekleştirdi. BASİAD ailesi eğitim programı öncesi kahvaltı organizasyonu ile bir araya geldi. Programa Balıkesir Milletvekili İsmail Ok,  GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik ve BAGİAD Başkanı Rahmi Kula’da iştirak etti. Kahvaltı organizasyonunda üyeler, aileleri ile nezih bir ortamda birliktelik sergiledi.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bekki, yaptığı açıklamada, BASİAD olarak işletmelere yönelik başlatmış oldukları eğitim çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Eğitim çalışmalarınının farklı bir boyutunu BASİAD ailesine yönelik olarak 26 Kasım sabahı kahvaltı organizasyonu sonrasında gerçekleştirdiklerini belirten Bekki, “İzgören Akademi tarafından  “Avucunuzdaki Kelebek” adlı seminer BASİAD ailesine sunuldu” dedi.

Program esnasında BASİAD’ı tanıtan 2 adet film gösterimi yapıldı. BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, yaptığı değerlendirmede “ Bugünlerde çok daha fazla bir arada olmaya, gönül ve güç birliği yapmaya ihtiyacımız var. Eğitime ihtiyacımız var. Eğitim çalışmamız bazen teknik işletme konularında olacak bazen de bugün olduğu gibi aileye ve gönüllere dokunacak. BASİAD bugün karşımızda kocaman bir aile olarak duruyor. Sizlerle bu güzel Pazar sabahını paylaşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu