Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“BASİRETSİZ POLİTİKALARDAN BIKTIK”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, Gönen’de yaptığı açıklamada; “Hemşehrilerimiz 16 yıllık AKP iktidarının beceriksizliğinden, söz verip yerine getirmemesinden ve günübirlik basiretsiz politikalarından bıkmış, usanmış durumda ve ‘Artık tamam’ diyor” dedi.

 

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin seçim çalışmalarını Gönen’de sürdürdü. CHP Gönen İlçe Başkanı İbrahim Palaz ve ilçe örgütü ile beraber Bakırlı,Karaağaçalan, Muratlar, Kumköy, Karalar Çiftliği ve Akçapınar kırsal mahallelerindeki vatandaşları ziyaret eden Aytekin, bu güzel ülkenin huzura ve birlikteliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.

 

AYTEKİN “İKTİDAR YORDU”

 

‘Dört bir yanından bereket fışkıran bu cennet toprakları yeniden mutlu insanların yaşadığı bir ülke haline getireceğiz’ diyen CHP’li Aytekin şunları kaydetti: “Köylülerimiz bu iktidardan yorulmuş durumda. İktidara metal yorgunluğu, seçmende ise iktidar yorgunluğu var. Seçmen 16 yıldır bu partiyi iktidara getirmiş ama sorunlar çözülmemiş, aksine dağ gibi büyümüş. Kendi üreticimiz mağdur durumda bırakılıyor. Üreticimiz rekabet edecek durumda değil. Köylü bitmiş durumda. CHP iktidarında üreticimiz hak ettiği değeri alacak ve yeniden üretir, kazanabilir duruma gelecek.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu