Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Başkan Aksoy’dan Asmalı Sahili Müjdesi!

Başkan Aksoy’dan Asmalı Sahili Müjdesi! Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Asmalı Mahallesi’ndeki sahil bandında devam eden çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdi. Başkan Aksoy, çalışmaların bu yaza kadar bitirileceğinin müjdesini paylaştı.

 

Sahil 1

Başkan Aksoy’dan Asmalı Sahili Müjdesi! Asmalı Mahallesi Sahil Bandı’nda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, “Bu alanda denize girilmesi ve sahil boyu yürüyüş alanı yapma projesine girmiştik. Malzemeyi döktük, fakat kışın geçmesini bekledik. Kışın dalgaların kıyıdan neleri aldığına, neleri getirip götürdüğüne baktık. Çok şükür dökmüş olduğumuz yoldaki stabilize malzeme yerinde kaldı” dedi.

 

Antik Taşlarla Kaplanacak

Daha önce içeriye doğru giden dalgaların bu proje sayesinde kırılmışmış olduğuna dikkat çeken Başkan Aksoy, “Bizler de bu bölgenin zeminini, aydınlatmasını yapacağız. Artık Asmalı Mahallemize gelen, yaşayan turistler iskelenin mendireğinden başlayarak dibe kadar akşam sefası, gezme, sabah yürüyüşü yapacak şekilde dizayn ediyoruz. İlerleyen günlerde beton döküp daha sonra üzerine komple antik taşlarla bu yolu tamamlayacağız. Sahil bandı olarak sadece Asmalı Mahallemiz kaldı. Onu da inşallah bu sene yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çalışacağız. Bizler çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Sizler yaptığımız işlerle bizi sorgulamaya devam edin” açıklamasını yaptı.

Haber: Fatma Kara

Daha fazla gündem haber için tıklayınız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu