Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cengiz: “Hizmet İçin Aralıksız Çalışacağız “

Başkan Cengiz: “Hizmet İçin Aralıksız Çalışacağız “

Başkan Cengiz: “Hizmet İçin Aralıksız Çalışacağız “. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Ayaklı Mahallesi’ni ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Ayaklı Mahallesi’ni ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Cengiz Ayaklı Mahalle Muhtarı Mehmet İzzet Üzümcü ile bir araya geldi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve Muhtar Üzümcü mahallede yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.

“ARALIKSIZ ÇALIŞACAĞIZ”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilerleyen günlerde mahallede yapılacak çalışmaları üzerine de istişarelerde bulundular. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ziyaret ile ilgili olarak, “Mahalle muhtarımız Mehmet İzzet Üzümcü ile çalışmalarımızı birlikte yerinde inceledik. Her mahallenin taleplerini karşılamak, hemşehrilerimizi hizmete kavuşturmak için aralıksız çalışacağız. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını bizlere ileten sorunları tespit etmede ve ilgili çalışmalar yürütmemizde çok büyük rol oynayan tüm muhtarlarımıza da teşekkürlerimi sunarım. ”dedi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’e Ayaklı Mahalle ziyaretinde İlçe Belediye Meclis Üyesi Recep Süzer eşlik etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu