Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cengiz İvrindililerle Yeni Projelerini Paylaştı

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, İlçenin Dönüşümünde Yeni Projelerle Yola Devam Ediyor

Başkan Cengiz İvrindililerle Yeni Projelerini Paylaştı

Baskan Cengiz Ivrindililerle Yeni Projelerini Paylasti 1
Başkan Cengiz İvrindililerle Yeni Projelerini Paylaştı

Vizyonunu ve Hizmet Anlayışını Ortaya Koyuyor

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, son beş yılda ilçenin çehresini değiştiren başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Yeniden Ak Parti İvrindi Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Cengiz, vizyonu, hayata geçirdiği projeleri ve mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü çalışmalarla ilçeye yeni bir soluk getiriyor.

Her Yaş Kesimine Hitap Eden Projeler

Başkan Cengiz’in liderliğinde gerçekleştirilen yatırımlar, her yaş kesimine hitap ediyor. Cengiz, “İvrindi Bilir Gerçek Belediyecilik Ak Parti’dir, Gerçek Belediyecilik Cumhur İttifakıdır” diyerek farklarını ortaya koyuyor.

Saha Çalışmaları ve İlçe Halkıyla İç İçe

Başkan Cengiz, her zaman sahada olan bir yönetici olarak, hemşehrileriyle sürekli iletişim halinde olmayı ihmal etmiyor. Yürütülen çalışmaları ve yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri konuşarak, ilçe halkıyla bir araya gelmeyi önemsiyor.

Baskan Cengiz Ivrindililerle Yeni Projelerini Paylasti 2
Başkan Cengiz İvrindililerle Yeni Projelerini Paylaştı

Daha Güzel İvrindi İçin Çalışmalar Sürecek

Cengiz, ilçede dokunulmayan nokta kalmayana kadar çalışacaklarını belirtiyor. 69 mahallede gerçekleştirilen yatırımlarla, gönül belediyeciliğini işleyerek hizmet etme gayretinde olduklarını vurguladı.

Başkan Cengiz’den Büyük Teşekkür

Başkan Cengiz, Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmanın önemine değinerek, ilçeye kazandırılan yatırımlarda desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibine teşekkürler etti.

Gönül Belediyeciliği Manifestosu

Cengiz, sadece hizmet belediyeciliğini değil, gönül belediyeciliğini de ilke edindiklerini belirterek, vatandaşlarla iç içe olmayı ve onların mutluluğunu paylaşmayı önemsediklerini ifade ediyor.

Yeni Projeler ve Hedefler

Başkan Cengiz, ilçenin kronik sorunlarına çözüm odaklı yaklaşarak, altyapı yenileme projeleri gibi hayati yatırımların yanı sıra ilçeye yeni projeler kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Geleceğe Güvenle Bakış

Cengiz, ilçenin kalkınması ve hak ettiği konuma gelmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam edeceklerini belirterek, halkının desteğiyle ilçenin daha da ileriye gideceğine inancını dile getiriyor.

Haber: Bülten

İvrindi Kaymakamı Değişti 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu