İlçe HaberleriSiyaset

Başkan Deveciler ve CHP Adayları Mahalle Buluşmalarında

Cumartesi günü, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları, Öğretmenler Mahallesi pazar yerinde ve Ören Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Deveciler ve CHP Adayları Mahalle Buluşmalarında

Baskan Deveciler Ve Chp Adaylari Mahalle Bulusmalarinda 1
Başkan Deveciler Ve Chp Adayları Mahalle Buluşmalarında

“Vatandaşların destek ve fikirlerinde güç alıyoruz”

Gerçekleştirilen projeler ve ilçeye kazandırılan değerler üzerine yapılan sohbetlerde, Başkan Deveciler, mahalle sakinlerinin görüşlerini alarak ortak akıl ile ilçenin geleceği için fikir alışverişinde bulundu. Başkan Deveciler, “Değişen ve Gelişen Burhaniye” hedefi doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirtirken, vatandaşların desteklerinden ve fikirlerinden güç aldıklarını vurguladı. Sevgi dolu buluşmada kendilerini destekleyen tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Deveciler, ilçenin daha da ileriye taşınması için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Baskan Deveciler Ve Chp Adaylari Mahalle Bulusmalarinda 2
Başkan Deveciler Ve Chp Adayları Mahalle Buluşmalarında

Yeni Döneme Yeni Projeler

Burhaniye’nin geleceği için yapılan bu tür etkileşimlerin önemine değinen Deveciler ve CHP adayları, vatandaşların katılımı ve desteğiyle ilçenin daha da güzelleşeceğine inandıklarını belirttiler. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve CHP adayları, vatandaşlarla buluşmalarının ardından ilçenin farklı kesimlerinden gelen geri bildirimleri dikkate alarak, halkın beklentilerine uygun projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Haber: Bülten

Burhaniye’de üniversiteliler Çanakkale gezisine katıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu