GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

BAŞKAN ERSOY ‘ OY VERİN’

Havran’da Ramazan ayı renkli görüntülere sahne oluyor. Halk sofralarında vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Emin Ersoy ‘24 Haziran 2018 tarihinde Genel seçime gidiyoruz. Sizlerden isteğim Cumhurbaşkanımıza Milletvekili adaylarıma oy vererek katkı sağlamanız’’ dedi. Ramazan ayının bereketini seçime de yansıtalım ‘ifadelerine yer verdi.

BİRLİKTE GÜÇLENELİM

Havran Belediyesi tarafından hazırlanan geleneksel Ramazan programı ve iftar yemeği sofraları aynı anda İlçe Merkezi Kapalı Pazar Yeri, Karaoğlanlar ve Taşarası Mahallesinde kuruldu. Ersoy, “Ülkemiz 24 Haziran 2018 tarihinde Genel seçime gidiyor sizlerden isteğim Cumhurbaşkanımıza Milletvekili adaylarıma oy vererek katkı sağlayalım” dedi.

RAMAZAN DOLU DOLU GEÇİYOR

Kurulan İftar sofralarında oruçlar hep birlikte dua ile açıldı. Başkan Ersoy masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti. Belediye Sanat Kulübü Kocaseyit Tiyatro ekibi birbirinden güzel oyunlarını başarı ile sundu. Tiyatro oyununu izleyen Karaoğlanlar Mahalle sakinleri adeta gülme krizine girdi.Karaoğlanlar mahallesindeki Ramazan etkinliklerine Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Havran Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Murat Hançer ve Mahalle sakinleri katıldı.Kamil Akyürek’in haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu