Gündemİlçe Haberleri

Başkan Ertaş’tan 23 Nisan Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, tüm çocukların 23 Nisan  Türkiye Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Başkan Ertaş’tan 23 Nisan Mesajı

Baskan Ertastan 23 Nisan Mesaji 1
Başkan Ertaş’Tan 23 Nisan Mesajı

23 Nisan’ın Önemine Vurgu Yaptı

Başkan Ertaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için mesaj yayınladı. Ertaş, ulusun bağımsızlığını ve egemenliğini simgeleyen bu anlamlı günü kutlamanın coşkusunu ve önemini vurguladı.

Baskan Ertastan 23 Nisan Mesaji 2
Başkan Ertaş’Tan 23 Nisan Mesajı

İşte Başkan Ertaş’ın Mesajı ve Öne Çıkan Başlıkları

“Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu birlikte yaşıyoruz”

Mesajında duygularını dile getiren Ertaş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen, ulusumuzun bağımsızlığını ve egemenliğini simgeleyen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu birlikte yaşıyoruz” dedi.

“Sağlık ve mutlulukları için çaba göstermemizi hatırlatan bir fırsattır”

Ertaş, şu ifadelerle devam etti: “23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, millet egemenliğinin yüceltildiği, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen özel bir gündür. Bu anlamlı gün, çocuklarımızın geleceğe umutla bakmasını sağlayan, onların eğitim, sağlık ve mutlulukları için çaba göstermemizi hatırlatan bir fırsattır.”

“Çocuklarımıza her zaman destek olacağız”

Belediye Başkanı, çocukların geleceğe güvenle adım atmaları için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Bizler, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza her zaman destek olmak, onların sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve yetişmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların geleceğe güvenle adım atmaları için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Atatürk’ü ve Şehitleri Unutmadı

Ertaş, mesajının sonunda şehitleri de unutmadı: “Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

“Gülen yüzlerinin daim olmasını diliyorum”

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, mesajını tüm çocuklara hitaben noktalayarak, “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, onların gülen yüzlerinin daim olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Çocuklar 23 Nisan’da Midilli Atlarıyla Buluşacak!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu