Gündemİlçe HaberleriSiyaset

BAŞKAN KAFAOĞLU BİGADİÇ’TE

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim öncesinde çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önceki gün Bigadiç ilçesinde esnaf ile buluştu.

TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ

Bigadiç Sanayi Sitesi’ndeki esnafları tek tek dolaşan Başkan Zekai Kafaoğlu’na seçim çalışmasında AK Parti 7. Sıra Milletvekili Adayı Osman Bıldır ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu eşlik etti.Gün boyu sanayi sitesi ve çarşı esnafını dolaşan Başkan Zekai Kafaoğlu, akşam saatlerinde ise Bigadiç merkez kahvehanelerini ve Balatlı kırsal mahallesini ziyaret etti. Balatlı mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimin Bigadiç için, Balıkesir için ve Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti Milletvekillerine oy vermelerini istedi.

“OYUNUZA TALİBİZ”
24 Haziran öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı istemeyen dış mihrakların türlü oyunlar içerisinde olduğunun da altını çizen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türlü türlü oyunlarla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu görevden indirmek için çaba sarf ediyorlar. Darbe girişiminde bulundular olmadı. Güney hattımızda terör koridoru oluşturdular olmadı. Şimdi ekonomik olarak döviz kuruyla savaş açtılar yine başaramayacaklar. Artık onlarda ümidi kestiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke insanları tarafından ne kadar çok sevildiği ve istendiğini onlarda kabul ettiler. Şimdi parlamento üzerinden oyunlar tezgâhlayıp liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı zor durumda bırakmaya çalışıyorlar. İşte bu yüzden sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek yeterli olmuyor. Onu parlamentoda destekleyecek güçlü bir AK Parti kadrosuna ihtiyacımız var. Bunun için milletvekillerimizi de desteklemeniz oldukça önemli. Bir birinden değerli 9 milletvekili adayımız var. Onları meclise göndermek için sizlerin oylarınızı sizlerin desteklerini bekliyoruz”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu