Gündemİlçe Haberleri

Başkan Karakaşlı “Atatürk’ü Unutturmaya Çalışıyorlar”

Balıkesir Baro Başkanı Nadir Karakaşlı, Türkiye Cumhuriyeti'nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Karakaşlı “Atatürk’ü Unutturmaya Çalışıyorlar”

Baskan Karakasli Ataturku Unutturmaya Calisiyorlar 1
Başkan Karakaşlı “Atatürk’Ü Unutturmaya Çalışıyorlar”

Başkan Karakaşlı, Atatürk’ü anmanın sadece bir vefa borcu olmadığını, aynı zamanda onun fikir ve ilkelerini anlamanın da önemli olduğunu vurguladı.

“Dış düşmanlara fırsat veriyoruz”

Başkan Karakaşlı, Atatürk’ün milletin kurtuluşunu sağladığını ve ardından Türk ulusunu medeni milletler seviyesine yükselten devrimlerini gerçekleştirdiğini hatırlatarak, bu değerlerden sapmanın iç ve dış düşmanlara fırsat verdiğini söyledi.

“Tarihin her döneminde Atatürk’ü unutturmaya çalışıyorlar”

Aynı zamanda, Atatürk’ün hatırasını karalama çabalarına öfkeyle şahit olduklarını ifade eden Baro Başkanı Karakaşlı, gerçekleri bildikleri halde Atatürk’ü unutturmaya çalışanların tarihin her döneminde iş başında olduğunu iletti.

“Atatürk’ün ilkelerinden sapıldığında ortaya olumsuz sonuçlar çıkıyor”

Balıkesir Baro Başkanı, Atatürk’ün adını anmaktan kaçınmanın veya lanetleme çabalarının büyük bir hata olduğunu ve hatta hıyanetten başka bir şey olmadığını söyledi. Tarihin, Atatürk’ün ilkelerinden sapıldığında ortaya çıkan olumsuz sonuçlarla dolu olduğuna dikkat çeken Başkan Karakaşlı, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya sarılmanın Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınlara taşımanın tek yol olduğunu vurguladı.

“Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz”

Balıkesir Baro Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anarak, onun ilke ve devrimlerini yaşatmanın Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için kritik bir görev olduğunu ifade etti. Başkan Karakaşlı, Atatürk’ün ilkelerine sıkı sıkıya sarılan Türk milletinin, ülkeyi aydınlık yarınlara taşımanın anahtarını elinde tuttuğunu belirtti. Mesajının sonunda, Atatürk’ü bir kez daha minnetle ve rahmetle andığını ve manevi huzurunda saygıyla eğildiğini ifade etti.

Haber: Elif Şahin

Başkan Karakaşlı: ‘Cumhuriyet Değerlerine Sahip Çıkmalıyız’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu