Gündemİlçe Haberleri

Başkan Orhan Gaga Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Orhan Gaga Çalışmaları Yerinde İnceledi

 

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, depremzedeler için hazırlanan sobaları yerinde inceledi.

 

Baskan Orhan Gaga Calismalari Yerinde Inceledi 1

 

Isınma Sorunu İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Balya Belediyesi, afet bölgesindeki depremzedeler için çalışmalarını sürdürüyor. Soğuk hava şartlarında depremzedelerin ısınma ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için soba üretimine başlatmışlardı. Balya’da imkânlar ölçüsünde herkes yardım kampanyalarına katılıyor. Hayata geçirilen yardım kampanyaları ile afet bölgesindeki depremzedelerin yaraları sarılıyor. Şu anda deprem bölgelerinin en büyük ihtiyaçlarından biri olan ısınma sorunu için ise çalışmalar devam ediyor.

 

Baskan Orhan Gaga Calismalari Yerinde Inceledi 4

 

Başkan Gaga “Hep Birlikte Yaralarımızı Saracağız”

Balya Belediyesi’nin atölyesinde devam eden çalışmalar ile bölgeye gönderilmek üzere soblar hazırlanıyor. Yakacak ve soba yardımı ile bölgedeki depremzedelere ulaşan Balya Belediyesi, tüm imkânlarını depremzedeler için kullanıyor. Yapımına başlanan sobaları yerinde inceleyen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga yapılan çalışma ile ilgili ise açıklama yaptı. Başkan Gaga’nın yaptığı açıklama ise şu şekilde:

“Hep birlikte yaralarımızı saracağız. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için mahallelerimizde odun kesimi, belediye atölyemizde personelimiz tarafından soba yapımı devam ediyor.  İlçe halkımıza, çevre mahallelerimize ve elindeki tüm olanaklarla yardıma koşan 7’den 70’e her vatandaşımıza sonsuz teşekkür ederiz”

 

Baskan Orhan Gaga Calismalari Yerinde Inceledi 7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu