Özel HaberlerGündem

Başkan Şahin’den Akyürek’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Gürbüz Şahin, dün yaşanan talihsiz olaydan sonra Gazete Merhaba Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci ve Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Semra Aman Akyürek'e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Şahin’den Akyürek’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Baskan Sahinden Akyureke Gecmis Olsun Ziyareti 1
Başkan Şahin’Den Akyürek’E Geçmiş Olsun Ziyareti

Geçmiş Olsun Ziyareti

Dün, Gazete Merhaba Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci ve Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Semra Aman Akyürek, haber çalışması yaparken Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’nın ekibindeki kişilerin saldırısına uğradı. Bunun üzerine Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Gürbüz Şahin, yapılan bu  saldırı sonrası Semra Aman Akyürek’e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

“Merhaba Gazetesi ve Semra hanımın yanında olduğunu bildiriyoruz”

Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Gürbüz Şahin ziyaretinde “Öncelikle yapılan saldırıyı ne gerekçeyle olursa olsun kınıyoruz. Bu basın özgürlüğüne, haber alma özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Bu saldırının faillerinin bir şekilde yasalar önünde hesap vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Basın özgürlüğü hele hele bizim gibi kentlerde yaşatmaya çalışan Merhaba Gazetesi ve Semra hanımın yanında olduğunu bildiriyoruz. Eğitim Sen olarak bizim bütün yaptığımız eylem ve etkinliklerde hep yanımızda gördüğümüz bu insanlara yapılan bu saldırıyı kınıyoruz.” dedi.

Haber: Elif Şahin

Aday Albayrak’tan Semra Aman Akyürek’e Destek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu