EtkinlikGündemsinemaTürkiye Gündemi
Trend

Açlık Oyunlarının Yeni Serisi Balıkesir’de

Balıkesir ESAS10 Burada’da Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı vizyona girdi.

Açlık Oyunlarının Yeni Serisi Balıkesir’de Açlık oyunları; Panem’in başına geçmesinden yıllar önce, 18 yaşındaki Coriolanus Snow’un hikayesini konu ediyor. 

 

Açlık Oyunlarının Yeni Serisi Balıkesir’de

Açlık Oyunlarının Yeni Serisi Balıkesir’de

Yakışıklı ve çekici bir genç olan Coriolanus Snow, Capitol’de gözden düşen, solmakta olan bir soyun son umududur. Onun hayatı, 10. Açlık Oyunları için mentor olarak seçildiğinde değişir. Snow, yoksul 12. Bölge’nin haraç kızı Lucy Gray Baird’e akıl hocalığı yapmakla görevlendirildiğinde büyük bir paniğe kapılır. Ancak Lucy, hasat töreni sırasında söylediği şarkıyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu durumun ardından Snow, durumu lehine çevirebileceğine inanmaya başlar. Güçlerini birleştiren Snow ve Lucy’nin hayatta kalmak için zamana karşı yarışı, sonunda kimin ötücü kuş, kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracaktır.

 

Giphy 8

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı konusu ne?
Bu film, popüler “Açlık Oyunları” serisinin öncesine odaklanacak. Coriolanus Snow’un gençlik yıllarına geri dönülecek ve Panem’in zalim Başkanı olmadan önceki döneme odaklanacak. Film, Onuncu Açlık Oyunları için akıl hocası olarak seçilen Coriolanus Snow’un hikayesini ele alacak. Ancak, Snow’un kaderi, 12. Mıntıka’dan gelen haraç kızı Lucy Gray’e akıl hocalığı yapmasıyla bambaşka bir yöne evrilecek.

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı oyuncuları kimler?
Filmin başrollerinde Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer ve Peter Dinklage gibi isimler yer alıyor. İşte filmdeki bazı önemli karakterler ve onları canlandıran oyuncular:
Tom Blyth – Coriolanus Snow
Rachel Zegler – Lucy Gray Baird
Hunter Schafer – Tigris
Peter Dinklage – Dean Casca Highbottom
Viola Davis – Dr. Volumnia Gaul
Jason Schwartzman – Lucky Flickerman

Kaynak: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu