İlçe HaberleriSpor

BAÜN Kick Boks Takımı Madalyalarıyla Evine Döndü

Mersin'de gerçekleştirilen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Balıkesir Üniversitesi Kick Boks Takımı, muhteşem bir performans sergileyerek önemli başarılar elde etti.

BAÜN Kick Boks Takımı Madalyalarıyla Evine Döndü

Baun Kick Boks Takimi Madalyalariyla Evine Dondu 1

Sporculardan Yücel Oğurlu’ya Ziyaret

Şampiyonada toplamda 2 altın ve 9 madalya kazanan takım, aynı zamanda Balıkesir Üniversitesi Erkekler K-1 kategorisinde takım halinde Türkiye Üçüncülüğü’nü de elde etti. Başarılı sporcular, elde ettikleri bu önemli başarıyı kutlamak ve desteklerinden dolayı Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Milli Sporcu ve Rektör Spor Danışmanı Öğr. Gör. Ali Eren Demirezen de yer aldı.

Baun Kick Boks Takimi Madalyalariyla Evine Dondu 2

BAÜN Kick Boks Takımı Adını Duyurdu

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, sporcuları ve takım sorumlularını elde ettikleri muazzam başarılar için tebrik ederek gururunu ifade etti. Sporcu öğrenciler de kendilerine gösterilen büyük ilgi ve desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya ve üniversite yönetimine teşekkürlerini iletti. Balıkesir Üniversitesi Kick Boks Takımı, bu başarılarıyla hem üniversitelerarası arenada hem de Türkiye genelinde adını bir kez daha duyurmayı başardı

Baun Kick Boks Takimi Madalyalariyla Evine Dondu 3

Haber: Bülten

Körfezin İncilerinden Net Zafer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu