Gündem

BAÜN Marmara Kariyer Fuarı’nda Boy Gösterdi

Balıkesir Üniversitesi, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen Marmara Kariyer Fuarı'na (MARMARAKAF) katılım sağladı.

BAÜN Marmara Kariyer Fuarı’nda Boy Gösterdi

Balıkesir Üniversitesi, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen Marmara Kariyer Fuarı’na (MARMARAKAF) katılım sağladı. Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Balıkesir Üniversitesi, 38 akademisyen ve 1204 öğrencisiyle fuara katılarak büyük bir ilgi gösterdi.

Açılış töreninde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, valiler, milletvekilleri, paydaş üniversitelerin rektörleri, firma temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler bir araya geldi. Törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektup da okundu ve fuarın açılışı gerçekleştirildi.

Baün Marmara Kariyer Fuarı'Nda Boy Gösterdi

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Murat Doğdubay ile birlikte fuara katıldı. Rektör Oğurlu, BAÜN standında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve etkinlik boyunca diğer stantları ziyaret etti.

Fuar, gençlere mülakat simülasyonları, atölye ve workshoplar gibi eğitsel, sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılma fırsatı sundu. Ayrıca, alanında uzman kişilerin ve firma temsilcilerinin söyleşileri ile bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşıldı.

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri, etkinliğe Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan otobüslerle katılım gösterdi. Bu sayede, güncel iş fırsatlarını değerlendirme ve katılımcı firmalar ile staj ve iş görüşmeleri yapma imkanı buldular.

Baün Marmara Kariyer Fuarı'Nda Boy Gösterdi

 

 

Haber: Bülten

Mimarlıkta Deneyim Paylaşımı Ayvalık’ta Gerçekleşti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu