Gündemİlçe Haberleri

BAÜN Nevruz Bayramında Toprağa Can Verdi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), doğayı koruma ve yeşil bir çevre oluşturma misyonunu güçlendirmek adına, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Nevruz Bayramı'nda Çağış Kampüsü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. 

BAÜN Nevruz Bayramında Toprağa Can Verdi

Baun Nevruz Bayraminda Topraga Can Verdi 1
Baün Nevruz Bayramında Toprağa Can Verdi

Katılımcılar ve Destek

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun liderliğinde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Rektörlük personelinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, kampüsün ana yolunda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Toplamda, üniversite yönetimi ve personeli etkinlikte yer alarak, doğaya yapılan katkının önemini bir kez daha vurguladılar.

Baun Nevruz Bayraminda Topraga Can Verdi 2

Fidan Dikme Eylemi

Etkinlik kapsamında, çınar fidanları özenle seçilerek toprakla buluşturuldu. Bu adım, çevrenin yeşillendirilmesi ve doğal dengenin korunması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi. Fidanların toprakla buluşmasıyla, doğaya olan sorumluluğun bir kez daha altı çizilmiş oldu.

Baun Nevruz Bayraminda Topraga Can Verdi 3

Gelecek İçin Devam Edecek Çalışmalar

Balıkesir Üniversitesi, çevre duyarlılığını ve sürdürülebilir bir gelecek vizyonunu benimseyerek ağaçlandırma çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Bu çerçevede, gelecek nesillere temiz hava ve yaşanabilir bir çevre bırakma hedefiyle, ağaçlandırma çalışmaları aralıksız devam edecek.

Haber: Bülten

Nevruz Geleneği Edremit’te Can Buldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu