İlçe HaberleriSiyaset

Mesut Eray “Kırsal mahalleler cazibe merkezi olacak”

Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, kırsal mahalleler için hazırladıkları projeleri açıkladı. Eray, yapacakları projelerle kırsal mahallelerin Altıeylül’deki önemini artırarak, yaşam kalitesini yükselteceklerini belirtti.

Mesut Eray “Kırsal mahalleler cazibe merkezi olacak”

Mesut Eray Kirsal Mahalleler Cazibe Merkezi Olacak

Hedef Önce Kırsal Mahalleler

Mesut Eray, seçilmesi halinde önceliği kırsal mahallelere vereceğini vurgulayarak, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi köylü vatandaşlarımız bizlerin efendisidir. Hizmet prensibim önceliği kırsal mahallelere vermek olacak. Daha önceki belediye hizmetlerinde yarım kalan ne varsa bitirip, yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Elbette bu hizmetleri yerine getirirken merkez mahallelerimizi de ihmal etmeyeceğiz. Kırsal mahallelerimizde yeniden göçün önünü açacak, şehirdeki konforu sağlayacak projelerimiz hazır” dedi.

Mesut Eray Kirsal Mahalleler Cazibe Merkezi Olacak 1

Yaşam Kalitesi İçin Yeni Çalışmalar

Altıeylül Kırsal Dönüşüm Projesi ile kırsal mahallelerin ruhunu yansıtan özgün yaşam alanları oluşturacaklarını belirten Eray, “Şehir karmaşasından uzak, doğal ve sakin yaşam alanlarımız, kırsal mahallerde yaşam kalitesini arttırırken doğal ve kültürel mirasımızı korumak adına önemli bir görev üstlenecek. Geleneksel dokuyu modern mimari ile buluşturacak dönüşüm projemiz, depreme dayanıklı yatay mimari ile vatandaşlarımızın güvenliğini de ön planda tutacak” şeklinde konuştu.

“kırsal mahallelerimizin cazibe noktaları olacak”

Kırsal mahallelere kazandırılacak kompleks sosyal alanlar ile yaşam kalitesini arttıracaklarını ifade eden Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, “Her mahallenin kendi ihtiyacına göre şekillenecek tesislerimiz, düğün salonlarından kurs merkezlerine, çocuk oyun alanlarından çok amaçlı salonlara kadar birçok alanda hizmet verebilecek şekilde tasarlandı. Kahvehane gibi geleneksel buluşma noktalarıyla, fırın, bakkal gibi temel ihtiyaçları karşılayan dükkanlarıyla kırsal mahallelerimizin tüm ihtiyaçlarını barındıracak bu tesisler, kırsal mahallelerimizin cazibe noktaları olacak” diye belirtti.

Haber: Bülten

Mesut Eray Gençlerle Sahurda Bir Araya Geldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu