Eğitimİlçe Haberleri

BAÜN’de Uluslararası Yeni İş Birliği

Gülistan Devlet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zikriyaev Zokir Mamirovich, Balıkesir Üniversitesi’ni ziyaret etti.

BAÜN’de Uluslararası Yeni İş Birliği

Baunde Uluslararasi Yeni Is Birligi 1

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Özbekistan’da yer alan Gülistan Devlet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zikriyaev Zokir Mamirovich makamında ağırladı. Görüşmeye Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl’ın da katıldı.

Baunde Uluslararasi Yeni Is Birligi 2

İki Üniversite Arasında Uluslararası İş Birliği

Ziyarette, Balıkesir Üniversitesi ve Gülistan Devlet Üniversitesi arasındaki mevcut anlaşmaların yanı sıra, gelecekteki potansiyel iş birliği alanları ele alındı. Her iki üniversitenin uluslararası iş birliklerini güçlendirmek ve öğrenci değişim programları gibi projeleri desteklemek amacıyla yapılan görüşmeler, önemli perspektiflerin ortaya çıkmasına olanak tanıdı.

Baunde Uluslararasi Yeni Is Birligi 3

“Türkiye ile olan iş birliğimi güçlendirmek istiyoruz”

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, konuklarına nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederken, uluslararası iş birliği ve akademik etkileşim konularındaki karşılıklı çabaların değerini vurguladı. Gülistan Devlet Üniversitesi Yardımcısı Zikriyaev Zokir Mamirovich ise, kendilerine gösterilen sıcak karşılama ve misafirperverlik için teşekkür ederek, Gülistan Devlet Üniversitesi olarak Türkiye ile olan iş birliklerini daha da güçlendirmek istediklerini ifade etti.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Emniyet Müdürü Yiğit Rektör Oğurlu’yu Ağırladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu